Прах в гърлото на Дара и сълзи от Крис в X Factor (ВИДЕА)

Прах в гърлото на Дара и сълзи от Крис в X Factor (ВИДЕА) | StandartNews.com

Руският хит "Позови меня" на Любе предизвика сълзи в Кристиан Костов, Саня и голяма част от присъстващите в залата. „Исках да изпея тази песен на моята баба, но така и не успях, каза 15-годишният изпълнител пред зрителите на X Factor.

Развълнувах се, че най-накрая имам възможност да я изпълня за нея, макар и вече да я няма", разказа Крис, който добави, че песента е голямо предизвикателство и висока летва, макар и да познава изключително добре руския език.

Гостуващият ментор и съдия Велизар Соколов-Заки го определи като „голямото сърце" в шоуто.

С напътствията на Люси пък момичетата от A.V.A успяха да разкажат истинска приказка с песен на иврит на световноизвестната Иштар. Триото вдигна на крака жури и публиката с впечатляващ синхрон на вокали и емоция, които на свой ред разплакаха Люси.

„Това беше едно от най-вълнуващите изпълнения в тазгодишния X Factor!", сподели Саня.

След спорния за Виктория Георгиева диско концерт, тази вечер тя се завърна по-смела от всякога с латино интерпретация на Camino на Лили Иванова.

Стивън доказа, че има хитове на всякакви езици, показвайки дори умения на западноафрикански диалект със 7 seconds на сенегалския изпълнител Youssou N'Dour. Парчето предизвика противоречиви мнения в съдийската четворка, но едновременно с това и бурни аплодисменти в „петия член на журито" - публиката.

Александрина Макенджиева предаде горещата си жилка в големия сръбски хит „Молитва", а Християна Лоизу създаде гръцко парти под звуците на Antique.

Сред изненадите на вечерта беше появата на Атанас Колев, който представи новото си парче - „По-добре". „Емоцията да бъда на тази сцена е неописуема! След предаването кариерата ми започна да се развива и в момента правя това, което обичам!", сподели усмихнатият Наско, който не скри носталгията към екипа на шоуто.

Концертът завърши с френска вълна и песента Derniere Dance на Индила в изпълнение на темпераментната Дарина Йотова. Шоуто бе изпълнено със сценична постановка от прах, който попадна в гърлото на изпълнителката и тя не можа да вземе високите тонове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай