Изгонена от "Ергенът" призна за голямо унижение

Човек, в когото съм влюбена, ме отхвърли, не може да повярва Мария

Изгонена от "Ергенът" призна за голямо унижение | StandartNews.com

Изгонената от „Ергенът“ Мария призна, че не съжалява толкова, че не е успяла да спечели сърцето на Алек, колкото за това, че за първи път е била подложена на такова голямо унижение от мъж.

Човек, в когото съм влюбена, ме отхвърли. Никога, никога досега в живота си не съм била отхвърлена. Даже не зная и никога не съм чувала отговор „не“, призна по бТВ тя.

Аз като искам някой и нещо, винаги съм получавала всичко, което искам, и сега да съм отхвърлена, за мен е странно. Но аз ще си позволя да преживея тази емоция, тази болка и това разочарование, добави Мария.

Тя не скри, че най-неприятна за нея е била Валерия, която не е била неин тип.

Валерия имаше детско поведение, качи се на главата на Алек, а той не предприемаше никакви мерки и поощряваше нейното поведение с рози. Имали сме много моменти с Валерия, в които е била ужасна, каза Мария.

Тя е хитра, но иска да я мислим за умна. Има обаче огромна разлика между хитър и умен. Не я ревнувам и не я възприемам като конкурентка, а фактът, че той я харесва,  това няма да ме накара да се разплача в никакъв случай, защото за мен Валерия не е стойностен човек, откровена е Мария.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Хвойна
преди 1 седмица

Този път руската школа за флирт се провали.

Откажи
Пенка
преди 1 седмица

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Откажи
Държавна сигурност къде си?
преди 1 седмица

Как със завършена френска (дори не икономика) гимназия, "удвоил" оборота на баща му, с днешна дата над 2 милиона лева годишно? Този самозванец и тарикат скоро ще си намери майстора.

Откажи