Пилотът надви Барбито в „Игри на волята“

Ивайло продължава, двама нови участници влизат в състезанието

Пилотът надви Барбито в „Игри на волята“ | StandartNews.com

Ивайло се изправи срещу Ева във втората елиминационна битка на „Игри на волята: България“ и победи. Гражданският пилот се представи по-убедително и продължава напред в играта, а Ева стана вторият участник, който се раздели с екстремното шоу. Преди битката двамата номинирани получиха шанса да изберат своите Съюзници, като Ева от Ловците реши да получи подкрепата на Тодор, а Ивайло от Рибарите гласува доверие на Станимира.

Изборът на бившия капитан предизвика бурни емоции в племето и по-специално у Николай, който се почувства пренебрегнат. В играта Съюзниците изпитаха точността си, опитвайки да вкарат четири топки в четири различни коша. Те се хвърлиха в битката с много хъс за победа, но Станимира беше по-бърза в стрелбата и спечели предимство за Ивайло, както и 30 гроша за себе си. Същинският сблъсък започна с мобилизация на силите и потенциала на номинираните състезатели. Елиминационното изпитание тества паметта, силата, съобразителността и концентрацията на двамата играчи.

В понеделник предстои териториална битка, в която ще бъде решено къде ще живеят Рибарите, Ловците и Жътварите през новата седмица. Тогава предстои и нова изненада за състезателите – към тях ще се присъединят двама нови участници. От кое племе ще стане част всеки от тях и какво ги очаква?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай