Перфектният подарък според зодията. Зарадвайте любимия

Един знак е толкова романтичен, че ако му подарите телефон, ще се нацупи

Перфектният подарък според зодията. Зарадвайте любимия | StandartNews.com

До Коледа остават броени дни. Какво да подарите на любимия човек? Перфектният подарък се определя и от зодията. Уверете се сами.

ОВЕН – Овните са енергични и авантюристични. За да ги зарадвате, може да им подарите ваучер за екстремно преживяване или нова спортна екипировка. Забравете за всякакви биографични книги и пъзели с по милион части!

ТЕЛЕЦ - Телецът обича лукса и удобството. Подарете му качествени козметични продукти, мекo плюшенo одеяло или ваучер за спа процедури.

БЛИЗНАЦИ - Близнаците са любознателни и комуникативни. Водете се от вкуса им и вместо един голям подарък, съберете в кутия няколко по-малки - това определено ще им допадне. Примерно – книга, селекция чайове, красива чаша, ключодържател.

РАК - Раците са чувствителни и обичат домашния уют. Персонализирана фото рамка, кутия с ароматни свещи или ваучер за романтична вечеря – със сигурност ще ги разтопят.

ЛЪВ - Лъвът обича да бъде в центъра на вниманието. Подарете му билети за концерт на любимата му група, моден аксесоар или ваучер за фотосесия.

ДЕВА - Девите са изключителни перфекционисти - един органайзер, готина джаджа за кухнята или пък ваучер за услуги за почистване на дома ще го зарадват много.

ВЕЗНИ - Везните са известни със своята естетика и любов към красотата. Подарете им нещо, което ще ги вдъхнови и ще ги зарадва - книга, моден аксесоар или картина. Освен това, Везните обичат да се грижат за себе си, затова подарете им ваучер за спа процедури или масаж.

СКОРПИОН - Скорпионите са загадъчни и страстни. Подарете им нещо, което ще ги впечатли и ще ги предизвика - книга за мистерии, парфюм със силна ароматна нотка или ваучер за къмпинг приключение. Скорпионите също ценят личните подаръци, затова ако наистина искате да уцелите в десетката – подарете им нещо уникално и персонализирано.

СТРЕЛЕЦ -  Стрелците са много активни и приключенски настроени. Пътуване до непозната дестинация или клас по танци ще ги зарадват много.

КОЗИРОГ - Козирозите обичат прецизно изработените вещи и индивидуалния почерк в подаръка. Ако изберете каса с малко познати крафт бири, ръчно изработена кожена гривна и картичка - отново авторска, няма да сбъркате.

ВОДОЛЕЙ - Водолеите много обичат технологиите - нов смартфон, абонамент за нови електронни книги или някаква нова технологична джаджа, която тепърва да разучават, ще ги спечели обезателно.

РИБИ - Рибите са толкова романтични и мили, че независимо дали подаръкът е евтин или скъп, бутиков или ръчно правен - стига да е подарен с любов, ще ги трогне. Спрете се на книга с романтични поеми, вечеря на свещи в нов ресторант или романтичен уикенд и готово!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Иван
преди 2 месеца

Testerite.com е перфектното място за онлайн пазаруване на парфюми тестери с ниски цени, бърза доставка и отлично обслужване на клиенти. С широка гама от аромати и лесен начин на пазаруване, този магазин предоставя всичко необходимо, за да се насладите на вашия любим парфюм без напрежение и на достъпни цени. Източник: https://testerite.com/

Откажи