Парите се лепят по две зодии, друга да слуша здравия разум

Ето какво показват звездите

Парите се лепят по две зодии, друга да слуша здравия разум | StandartNews.com

ОВЕН

Не се обезсърчавайте, ако нещо се обърка в началото на деня. Този период ще бъде наситен с предизвикателства, но с времето влиянието на положителните тенденции ще набере скорост. Не бързайте с решаването на финансови проблеми. Всичко, което се отнася до парите, е по-добре да се отложи.

ТЕЛЕЦ

В началото на деня трудно ще избегнете спорове. Желанието да докажете правотата си ще бъде толкова силно, че може да заглушите гласа на здравия разум. Опитайте се да не говорите твърде много и да не преминавате границата на добрия тон. Това ще бъде достатъчно, за да избегнете сериозни проблеми. 

БЛИЗНАЦИ

Денят ще е богат и ползотворен. Ще свършите много работа и ще имате възможност да се заемете с интересен и перспективен бизнес. Важно да имате впредвид договореностите, постигнати по-рано. Ако днес ги нарушите, може да възникнат сериозни проблеми. Денят е подходящ за пътувания, включително и непланирани. 

РАК

Това не е най-леският ден, особено за тези, които са свикнали бързо да постигат целите си и да вървят напред, без да обръщат внимание на малките неща. Събитията могат да се развият по-бързо, отколкото сте очаквали и ще се наложи да коригирате плановете си. Бързо ще се ориентирате в новата ситуация. 

ЛЪВ

Денят ще е доста напрегнат и не от най-лесните за общуване. Дори с добрите познати ще бъде по-трудно да се разбирате. Ще трябва да обяснявате това, което изглежда очевидно повече от веднъж. Втората половина на деня обещава успешни сделки и неочаквани парични постъпления. 

ДЕВА

Полагайте усилия и ще постигнете успех. Днес няма да имате лесни победи и трудно ще получите това, което искате. За сметка на това ще се отворят нови възможности. Ако поведението ви е правилно днес, скоро ще можете да се изкачите по кариерната стълбица или значително да увеличите доходите си. 

ВЕЗНИ

Денят е подходящ за важни срещи. Те ще се състоят точно както искате. Ще получите интересни и неочаквани предложения, от които е добре да се възползвате. Вероятно е сключването на изгодни сделки и начало на много добро сътрудничество. Новини ще направят вечерта ви прекрасна.

СКОРПИОН

Не бързайте да се заемете с нещо важно. Първо се уверете, че сте обмислили всичко много добре и знаете точно какво и как ще постигнете. Това не е най-добрият ден за започване на сътрудничество. Новите съюзници могат да причинят повече вреда, отколкото полза. Не е желателно да пътувате.

СТРЕЛЕЦ

Емоционален ден, подходящ за всякакви срещи – винаги ще оставяте добро впечатление. Няма да е трудно да намерите нови помощници и да се споразумеете за съвместни действия с тези, с които не се разбирате. Вечерта ще бъде интересна – творческия ви потенциал ще расте и ще имате нови идеи.

КОЗИРОГ

Опитайте се да постигнете това, което е изглеждало невъзможно дълго време. Днес звездите ще бъдат на ваша страна и обстоятелствата ще се развият добре. Може да възникнат някои трудности. Денят ще бъде наситен със събития и не всички от вас ще могат да избегнат празната суета.

ВОДОЛЕЙ

Запазете добронамереност и спокойствие, независимо как се държат другите. Това не е най-лекият ден за общуване. Трудно ще се разберете дори с дългогодишни познати. Но във вашите сили е да избягвате сериозни конфликти и да се опитвате да поддържате добри отношения с всички. 

РИБИ

Денят ще е натоварен и ще донесе много грижи. Възможно е планираните дела да се наложи да бъдат отложени, за да се съсредоточите върху решаването на някои нови задачи. Бързо ще разберете кое е наистина важно и спешно и кое може да почака. Използвайте собствения си здрав разум.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай