Любовен хороскоп. За везните ще е бойно поле, нова възможност за скорпиона

Динамичен и вълнуващ ще е социалният живот на рака

Любовен хороскоп. За везните ще е бойно поле, нова възможност за скорпиона | StandartNews.com

Ето какво очаква зодиите в любовта през новата седмица.

Овен

В първите дни на май ще бъде подходящо да изразите кои сте по най-чистия, автентичен и подкрепящ начин, което ще ви направи още по-привлекателни от обикновено. Любимият ви човек или любовен интерес може да се нуждае от вашето внимание по даден въпрос, възхищавайки се на вашата директна личност. Тъй като тази седмица сте толкова добри в комуникацията, бихте могли да впечатлите другите по-лесно от обикновено. 

Телец

Животът може да бъде красив, Телци! Венера се движи във вашия знак, което ви прави звездни фаворити по отношение на любовта. Но планетата на късмета Юпитер също остава във вашия знак, така че с тези две благотворни планети, бихте могли да очаквате много положителни събития в любовта. Във вторник настъпва новолуние във вашия знак, отваряйки изцяло нов прозорец на възможности за вас. Поводи за радост ще имат както обвързаните, така и необвързаните представители на зодията.

Близнаци

През новата седмица може да се почувстваме малко по-изморени и да имаме нужда от почивка. Тази седмица ни очаква новолуние. Това може да ви се отрази добре, ако имате любим човек до себе си, да задълбочите връзката си. Помислете за това да се отдадете повече един на друг.

От друга страна, ако нямате партньор до себе си и попадате все на неподходящи личности, може да отдадете повече време на обмисляне на тези неща. Въпреки това ще се чувствате добре със себе си.

Рак

Динамичен и вълнуващ ще е социалният ви живот, Раци. Венера оказва влияние на вашия 11-и дом. Също така, новолунието в Телец ще бъде свързано с нея и с Уран. Това може да ви донесе романтична изненада, ако не сте в сериозна връзка. Ако си имате любим човек, то отново може да очаквате хубава изненада от него.

Лъв

Скъпи Лъвове, професионалният ви живот може да се пресече с любовния ви тази седмица по великолепен начин. Възможностите са безкрайни. Ако сте необвързани, някой, на когото дълбоко се възхищавате или професионално уважавате, може да прояви романтичен интерес към вас.

За онези, които са обвързани, вашият партньор може да направи нещо изключително, за да подкрепи усилията ви да постигнете напредък в работата. Възможно е да се почувствате по-силно влюбени в партньора си. Без значение какво се случва помежду ви, събитията ще са положителни за вас.

Дева

Новолунието в Телец се свързва както с Венера, така и с Уран във вашия 8-и дом на интимността. В резултат на това имате способността да проявите най-дълбоките си, най-нежни желания за романтика, стига да сте сигурни, че вярвате, че е възможно да получите желаното в любовта. Очаквайте изобилие в любовта, Деви! От вас зависи дали ще се възползвате от благоприятната енергия, пише az-jenata.bg.

Везни

През новата седмица напрежението в комуникацията към партньора ви или любовен интерес ще се повиши и то от ваша страна. Бъдете внимателни, тъй като с поведението си може да отблъснете другия. С Марс във вашия сектор на отношенията, вие имате тази енергия "любовта е бойно поле“. Това може да ви накара да провокирате повече половинката си и да предизвикате разговори около области, които знаете, че са чувствителни за него/нея. Ако сте необвързани, имайте предвид, че може да изглеждате прекалено силни в очите на отсрещната страна. Това ли е вашето намерение?

Скорпион

Вселената е на ваша страна! Венера и Юпитер се движат през вашия знак, а това много ще ви помага в любовта. Новолунието тази седмица също ще окаже влияние на любовния ви живот. Обвързаните представители на зодията може да постигнат много повече във връзките си. Ако сте необвързани, планетите се подреждат, за да подскажат, че на хоризонта е нова възможност за партньорство.

Стрелец

Марс се движи през вашия сектор на романтиката, докато Меркурий се присъединява към него. Марс ще ви подтикне да действате, за да сте сигурни, че ще получите всичко, за което сърцето и тялото ви жадуват. Сексуалното удовлетворение може да бъде на високо ниво. Без значение дали сте в сериозна връзка или флиртувате с някого, определено любовния ви живот ще ви носи удовлетворение.

Козирог

Венера и Юпитер блестят през вашия романтичен сектор, а във вторник новолуние попада в същата област на вашата карта. С цялата тази енергия това, което ви носи радост, са малките романтични удоволствия, като интимен масаж, дълга разходка, но и какво се случва в спалнята ви. Ако нямате сериозна връзка, погрижете се за комфорта си, ще се почувствате много добре.

Водолей

Скъпи Водолеи, през следващите дни може да ви липсва търпение, особено когато става въпрос за любовните въпроси. Ако току-що сте срещнали някого, може да се изкушите да прибързате с нещата помежду ви, преди да отделите време да се опознаете. Опитайте се да устоите на това желание. Не забравяйте, че когато химията ви е толкова силна, има риск да замъгли стабилната ви преценка. Обвързаните ще трябва да внимават с думите и да не забравят, че компромисите във връзката са важни. Може дори да прекарате известно време сами тази седмица, за да избегнете да кажете нещо на любимия ви човек, за което ще съжалявате.

Риби

Любовните ви думи определено ще имат силно въздействие върху някой специален за вас човек. Нова любовна връзка може лесно да се случи между вас и някого, когото виждате всеки ден. Обвързаните Риби ще градят планове с любимия, ще си споделят повече и времето прекарано заедно ще им носи много хубави емоции.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай