Хари да му мисли, разкриха коварен план на Меган

Семейна драма

Хари да му мисли, разкриха коварен план на Меган | StandartNews.com

Меган Маркъл изглежда е начертала план, по който да се раздели със съпруга си принц Хари, според кралски експерт.

Анджела Левин, кралски биограф и човек, който познава Хари от дълго време, отбеляза, че Меган не го подкрепя публично в последните негови изяви и това е “голям знак“, че тя приключва нещата “бавно“.

Левин, която беше един от първите кралски експерти, които посочиха пукнатината в брака в Съсекс, твърди, че бившата актриса от Suits “вероятно прерязва веригата малко по малко, така че да не изглежда, че и тя е направила всичко изведнъж”, пише woman.bg.

Коментарите дойдоха, след като Меган беше забелязана без сватбения си пръстен в публикация в Instagram, но източници твърдяха, че пръстенът е отишъл за поправка.

Миналия месец Левин каза по време на разговор със Sky News Australia, че Меган “никога не е била до Хари, когато той се е нуждаел най-много от нея“.

Левин каза, че преди това Меган винаги беше залепена за него, държейки го за ръката и прегръщайки го непрекъснато, още докато двамата бяха членове за кралското семейство и това не беше част от протокола на монархията.

За проблеми в семейство Съсекс се заговори преди няколко месеца, когато плъзнаха слуховете, че принц Хари често отскача до хотел извън имението си в Монтесито, за да си почива от напрежението у дома. Малко по-късно пък двойката понесе и финансов удар - стрийминг гигантът Spotify реши да прекрати договора си с тях.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай