Хороскоп: Приятна изненада за девите, плодотворен ден за водолея

Можете да се заемете с ремонт или с почистване у дома

Хороскоп: Приятна изненада за девите, плодотворен ден за водолея | StandartNews.com

Овен

Бъдете с повишено внимание, каквото и да правите! Не е желателно да флиртувате, а ако се запознаете с някого в този ден, продължението няма да е приятно. Ще ви е трудно да се освободите от влиянието на този човек. Възможно е да сънувате през нощта кошмари.

Телец

Днес ще се чувствате малко нервни и раздразнителни. В този ден лесно може да станете жертва на измамници или самият вие да се заблудите и да направите ужасна грешка. Сега сте склонен да идеализирате. Това е една от причините да не започвате нова връзка.

Близнаци

Ще се наложи на положите максимални усилия, за да запазите душевното си равновесие.  Бъдете готови за удари под кръста! С интриги не се занимавайте, а на провокации не отговаряйте! Расте рискът от вирусно заболяване, ограничете максимално контактите!

Рак

Ще се радвате на положително влияние от звездите. Възползвайте се от възможността да привлечете съмишленици и доброволци за каузата си или да получите допълнителна подкрепа и финансиране за реализация на нов проект! Възможни са приятни изненади в любовта.

Лъв

Голяма е опасността от травми. Бъдете внимателни с ръцете, не ги натоварвайте! По-добре е  вечерта да си останете в къщи и да не ходите никъде. Голяма е опасността да се поддадете на лошо влияние. Желателно е да отидете на църква и да се помолите. Уязвима е нервната система.

Дева

В този ден може би ще бъдете приятно изненадани, ще се случи нещо, което може да промени живота ви. Пазете се от пияни и агресивни хора! В този ден не се опитвайте да изпитвате верността и търпението на тези, които обичате! Не е подходящо време за любовни признания.

Везни

Бъдете внимателни с новите идеи и планове! Сега сте лесно раними. Решението, което може да вземете, вероятно ще се окаже грешно. Затова оставете инициативата на хората, които ви обичат! Внимателно си помислете, ако ви изненадат с някакво предложение!

Скорпион

По-добре не споделяйте плановете си, защото няма да получите подкрепа от близките си! Не се и надявайте да проявят разбиране, ако решите да им говорите за това, което ви тежи на душата! Само ще си загубите времето. Затова пък може да опитате нови пози и сексуални техники.

Стрелец

Възможно е джобовете ви днес да се напълнят с пари, а в любовта ви очакват нови открития. Промяната определено ще ви се отрази добре. Връзките, възникнали на този ден, ще са стабилни и може да се стигне дори до брак. Семейните да отделят повече внимание на децата си!

Козирог

Мечтаете да се отпуснете и да се насладите на удоволствията от живота, но за ваше съжаление това няма да се получи днес, защото още от сутринта близките ще ви натоварят с ангажименти. Можете да се заемете с ремонт или с почистване у дома.

Водолей

Този ден ще се окаже доста плодотворен. Вероятно ще успеете да реализирате и най-дръзките си идеи. Удава ви се лесно усвояването на знания, а общуването става приятно и желано. Ако някой ви е сърдит, потърсете прошка! Помолят ли ви за нещо, не отказвайте!

Риби

Жените днес могат да си позволят да експериментират в кухнята, а мъжете да внимават, ако им се налага да шофират! Дамите може да изненадат партньорите си с готвене на екзотично ястие по чуждестранна рецепта. При работа с режещи инструменти обаче внимавайте!

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Асен
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи