Хороскоп: Покана за събитие очаква раците, девите получават помощ

Влиянието на положителните тенденции ще преобладава днес

Хороскоп: Покана за събитие очаква раците, девите получават помощ | StandartNews.com

ОВЕН

Денят ще е подходящ ден за решаване на важни въпроси. Каквото и да предприемете, ще се отнасяте сериозно и това ще ви помогне да постигнете успех. Идеите, които ви хрумнат днес, ще се харесат на мнозина и е възможно някой, когото не познавате добре, да поиска да помогне за тяхното изпълнение, което ще ви изненада приятно.

ТЕЛЕЦ

Подходящ ден да поемете инициатива в работата или да се заемете с нещо ново. Вашата интуиция ще ви подскаже върху какво трябва да се съсредоточите сега и какво можете да отложите. Наблизо ще има хора, които ще са готови да ви дадат разумен съвет или да ви помогнат да разрешите текущи проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Началото на деня ще бъде благоприятно за делово общуване и обсъждане на някои професионални въпроси. Преговорите, които са били забавени поради неудачно стечение на обстоятелствата или недоразумение, ще да приключат успешно за вас. Вероятни са парични постъпления.

РАК

Началото на деня ще е много ползотворно. Няма да ви отнеме много време за да се справите с нещо, което отдавна стои неразрешено. В следобедните часове някои от вас ще да избягат от ежедневните грижи и ще имат такава възможност. Покана за събитие ще обърка плановете ви за вечерта.

ЛЪВ

Ще се появят страхотни идеи, които много скоро ще може да реализирате, но преди това ще трябва да се справите с ежедневните си задачи и да разрешите някои проблеми, свързани с неправилно попълнени документи. Не винаги ще е лесно да се разбирате с другите. Нови познати може да се опитат да ви подведат.

ДЕВА

Влиянието на положителните тенденции ще преобладава днес, така че едва ли ще срещнете сериозни затруднения. Много от вас ще имат възможност да постигнат отдавна поставени цели или да осъществят нововъзникнал смел план. Хората, към които се обърнете за помощ, няма да ви откажат.

ВЕЗНИ

Началото на деня ще е подходящо за важни срещи и делови преговори, както и за общуване с хора, които бихте искали да видите като свои съюзници. Някои от вас ще получат много примамливи предложения за сътрудничество. Интуицията ще ви подскаже дали да им отговорите със съгласие.

СКОРПИОН

Началото на деня може да изглежда трудно. Емоционално, в този момент, ще бъдете напрегнати и едва ли ще можете да запазите спокойствие. Наблизо ще има хора, които ще ви подкрепят и ще ви помогнат да излезете от това състояние. Важното е, че до сериозни спорове и конфликти няма да се стигне.

СТРЕЛЕЦ

Денят ще е натоварен, изпълнен с много неща за вършене. Ще се наложи да решавате не само своите проблеми. Много хора ще се обърнат към вас за съвет или помощ. Някои от вас ще трябва отложат изпълнението на собствените си планове, за да подкрепят изпадналите в трудна ситуация и мнозина ще са ви благодарни за това.

КОЗИРОГ

Не отлагайте трудните задачи днес. Ако се заемете с тях през първата половина на деня, бързо ще се справите с всичко. Близки хора могат да ви помогнат, ако ги помолите. Бъдете нащрек с тези, които срещате за първи път. Може да се окаже, че не са толкова добронамерени, колкото изглеждат.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще е много благоприятен за общуване. Лесно ще се разбирате както с новите си познати, така и с близките си. Семейните разногласия ще останат в миналото, а роднините с готовност ще откликнат на всяко ваше предложение. Ще имате възможност да се видите и с приятели.

РИБИ

Опитайте се да не пренебрегвате нито един детайл в началото на деня. Ако го направите, може да намерите отговори на много важни въпроси. Времето ще е подходящо за правене на планове и вземане на сериозни решения, но действайте разумно, а не под влияние на емоции.

Източник: Марица

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай