Хороскоп: Напрегнат ден за телеца, лъвът започва нов проект

Възможни са малки парични постъпления, които ще внесат спокойствие

Хороскоп: Напрегнат ден за телеца, лъвът започва нов проект | StandartNews.com

ОВЕН

Началото на деня ще е благоприятно за общуване. Подходящо ще е и за делови и лични срещи. Няма да е трудно да направите добро впечатление на новите си познати. Възможно е да получите предложения за сътрудничество, които ще ви заинтересуват, но си дайте необходимото време за проучване, преди да вземете решение.

ТЕЛЕЦ

Денят ще е доста напрегнат. През първата му половина ще е малко вероятно да се избегнат разногласия и спорове. Много от вас ще бъдат принудени да действат доста твърдо, защитавайки своите интереси. Представителите на знака обаче ще имат шанс да намерят надеждни съюзници.

БЛИЗНАЦИ

Очаква ви благоприятен ден. Той ще е особено подходящ за решаване на въпроси, които са полезни не само за вас, но и за хората около вас. Помагайки на другите, ще научите много неща и ще срещнете хора, които скоро ще подкрепят някои ваши смели начинания. Не е изключено началото на романтична връзка.

РАК

Да останете спокойни сутринта ще бъде по-трудно от обикновено. Много от вас ще почувстват, че не им е лесно да намерят общ език дори с най-близките си хора и всякакви разговори ще са по-напрегнати, отколкото може да се очаква. Сериозни причини за притеснение обаче няма да има, защото скоро всичко ще се оправи.

ЛЪВ

Очаква ви много ползотворен ден. Подходящ ще е както за самостоятелни действия, така и за започване на сътрудничество и работа по сложен проект. И стари, и нови познати ще се радват да ви помогнат. Някои от вас ще могат да завършат неща, които са ги затруднявали и ще бъдат доволни от резултатите от своя труд.

ДЕВА

Денят ще е добър за правене на планове и обсъждането им с тези, които винаги са ви подкрепяли. Възможно е да ви бъде даден отличен съвет или да ви бъде предложена помощ по някакъв особено важен въпрос. Вкъщи ще имате повече грижи от обикновено, но това едва ли ще ви разстрои.

ВЕЗНИ

Денят няма да е от най-лесните за комуникация. Разбирането с другите ще бъде по-трудно от обикновено. Деловите преговори може неочаквано да се проточат или да завършат не съвсем според очакванията ви. Тези от вас, които днес решат да действат самостоятелно, ще могат да постигнат значителни успехи.

СКОРПИОН

Едва ли началото на деня ще мине без напрегнати моменти. Не са изключени трудности в деловото общуване. Хората около вас може да ви разбират погрешно и неоснователно да ви подозират в нещо. Всичко това доста ще изостри напрежението и е възможно да възникнат конфликти.

СТРЕЛЕЦ

Началото на деня ще е подходящо за важни срещи и сериозни разговори. Няма значение дали става въпрос за работа или лични въпроси. Във всеки случай дискусията ще бъде полезна. Много от вас ще получат важна информация, благодарение на която, представителите на знака ще могат да вземат правилни решения.

КОЗИРОГ

Опитайте се да слушате внимателно интуицията си днес. Именно благодарение на нейните подсказки можете да постигнете това, към което се стремите отдавна. В деловата сфера най-забележими успехи ще постигнат тези от вас, които ще действат самостоятелно и няма да очакват помощ или съвет от никого.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще бъде много ползотворен, ако се ръководите от здравия разум, а не от мимолетни емоции. Не всички от вас ще могат да се справят с това лесно, но ще успеете да запазите атмосферата около вас спокойна. Възможни са малки парични постъпления, които ще внесат спокойствие по отношение на финансите ви.

РИБИ

Ако не губите време за дреболии, ще успеете да разрешите някои стари проблеми и да се справите с неща, за които не сте имали време. Тези, които се стремят към професионално израстване, трябва да обърнат специално внимание на решаването на работните проблеми в този ден.

Източник: Марица

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай