Хороскоп: Близнаците вземат важни решения, козирогът се влюбва

Една звезда ще ви води в празничния ден на Коледа

Хороскоп: Близнаците вземат важни решения, козирогът се влюбва | StandartNews.com

Овен

Пазете се от крайности и проявете скромност, когато е нужно! Възможни са конфликтни ситуации. Не се занимавайте с интриганти и досадници! Успехът ви е гарантиран, ако се вслушвате в мнението на хората, които обичате.

Телец

Може да омагьосате околните с чара си. Желателно е обаче да ограничете контактите с хората, които ви дразнят! Има вероятност от любовно разочарование. Пазете очите си, възможно е възпаление!

Близнаци

Вашата припряност може да ви подведе. Важно е да сте спокойни, когато вземате важни решения. Поради небрежност е възможно да пропуснете нещо важно. За да не съжалявате, не се опитвайте да натрапвате на любимия своето мнение!

Рак

Времето е много благоприятно за активни действия, общуване и преговори. Разчитайте на себе си и търсете позитивното във всяка възможност! Имате достатъчно сили, за да се справите с всяко препятствие, изпречило се на пътя ви.

Лъв

Днес сте непредвидими, уверени и изпълнени с надежда. Можете да изненадате околните, а и дори себе си с рискови начинания. Самотните дами имат шанса да намерят подходящия партньор и да се влюбят.

Дева

Вслушвайте се в съветите на околните, но не приемайте всичко, което ви казват, за правилно! Решенията вземайте сами! Срещите ви вероятно ще са вълнуващи, а разговорите - приятни и желани.

Везни

Пазете се от измамници и натрапници! Прекалената доверчивост днес може да ви навреди. Ако имате усещането, че с партньора ви се отдалечавате един от друг, разтопете ледовете с вечеря на свещи!

Скорпион

Запазете достойнството си и не позволявайте да ви обиждат! Още по-лошо ще бъде, ако и вие си изпуснете нервите. Трябва да обърнете внимание на бъбреците. Това, което сте сънували, може би ще се сбъдне до третия ден.

Стрелец

Можете лесно да се справяте с възникналите проблеми, но с помощта на приятели или на Висшите сили. Важно е в този ден да имате добри намерения и да не губите вярата си.  Помолете се, поискайте и ще ви се даде!

Козирог

Днес ви върви общуването с представители на противоположния пол. Не отлагайте срещи! Не пренебрегвайте хората, които се нуждаят от вас и от вашите ласки! Може да получите и целебна енергия или нова дарба.

Водолей

Положете усилия в усвояване на знания, които ще са важни за бъдещето ви! Избягвайте  споровете с вашите приятели и близки! Може да започнете да спортувате и да се храните здравословно.

Риби

Може да разбиете всяка врата, която някой се опита да затвори пред вас, но не се налага, защото в този ден пред вас се откриват нови възможности и ще се превърнете в желан партньор. Може да се справите с всичко, ако не се притесните.

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
иван
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Откажи