Една зодия сломява шефа, друга – да следва знаците на съдбата

Любопитен ден очаква зодиите днес

Една зодия сломява шефа, друга – да следва знаците на съдбата | StandartNews.com

Любопитен ден очаква зодиите днес. Една от тях ще сломи шефа си, дори и той да е най-суровият на света. Друга трябва да следи за знаци от съдбата. Те могат да се окажат песен по радиото. Трета слага край на депресията, а четвърта получава неочаквано пари.

Какво още вещаят звездите за днес, 10 октомври 2023 г., вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”.

ОВЕН - Ако трябва да посетите офиси и да се срещнете с бюрократи, за да оформите важни документи, няма да намерите по-подходящо време. Днес дори най-суровият и несговорчив шеф ще бъде доброжелателен към вас.

ТЕЛЕЦ - Позитивното мислене ще направи деня ви успешен във всички отношения. Във всяка ситуация се настройте към добро и лесно ще се справите с трудностите. Времето обаче не е най-подходящото за изясняване на отношения.

БЛИЗНАЦИ - В този ден трябва да сте много внимателни към знаците, които съдбата ви изпраща. Предсказанието за бъдещи събития може да дойде от най-неочакван източник - например от песен по радиото.

РАК - Тези от вас, които предварително си направят подробен план за този ден, ще успеят да се справят с редица професионални въпроси, чието решаване в друго време би ви отнело буквално седмица.

ЛЪВ - Днес звездите ще направят представителите на този знак по-красноречиви и убедителни от всякога. За този ден е желателно да насрочите важни преговори - както делови, така и лични.

ДЕВА - Негативните изказвания за околните ще се върнат при вас като бумеранг. Внимавайте и с думите, с претенциите! Няма да остане и следа от депресията.

ВЕЗНИ - Най-доброто лекарство срещу лошото настроение е работата. Оставете фантазията си да работи и няма да усетите как времето лети. Обвързаните да внимават, не е ден за авантюри!

СКОРПИОН - Стар познат, с когото не сте общували по някаква причина от дълго време, ще ви помогне да разрешите висящ въпрос. Обърнете се към него за помощ и проблемите ви ще се изпарят като капки роса на слънцето.

СТРЕЛЕЦ - Космическите енергии се разделят днес на две части - едните за работа, а другите за забавление. Добре е да намерите баланса. Може да се подложите на диета. Денят е подходящ и за усвояване на знания, както и за забавления.

КОЗИРОГ - Заемете се със задачите, които по различни причини сте отлагали дълго време! Ще наваксате много бързо изоставането. Можете да започнете работа и по нови проекти.

ВОДОЛЕЙ - Нещата, които трябва да завършите и тези, които още не сте започнали, ще са успешни. Ще ви носят удовлетворение за добре свършената работа и печалба. 

РИБИ - Звездите ви носят успех във финансовата сфера, така че можете да правите успешни сделки и да подписвате важни договори. Важно е обаче да не поемате рискове. Може да загубите това, което имате.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай