Една зодия получава пари, но не бива да ги харчи. Друга – да си държи езика зад зъбите

Интересен ден очаква знаците от хороскопа днес

Една зодия получава пари, но не бива да ги харчи. Друга – да си държи езика зад зъбите | StandartNews.com

Интересен ден очаква зодиите днес. Една от тях получава неочаквано пари, но не бива да ги харчи. Особено на шопинг. Стоката, която ще купи, може да се окаже дефектна. Огнен знак трябва да е особено внимателен с думите – може да нарани близък човек.  

Какво още вещаят звездите за днес, 24 март 2024 г., вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”

ОВЕН - Ако имате възможност, отложете важните дела за утре, защото е голяма вероятността усилията ви да са напразни. Настроението ви обаче ще е добро. Ако ви поканят на купон или среща, не отказвайте! Докато се забавлявате, може да срещнете новата си любов.

ТЕЛЕЦ - В този ден не бива да си правите планове, защото ще се объркат. Може да придобиете полезни умения. Дамите може да експериментират смело в кухнята. Ще им върви и в бродирането, и в плетенето. Избягвайте споровете, особено с по-възрастните роднини!

БЛИЗНАЦИ- В този ден може да получите вдъхновение, да намерите нестандартни решения, да се обучавате и да творите. Внимавайте обаче с интимните си партньори, старайте се да не им противоречете! Добре е и да се спази пост и въздържание.

РАК - Енергията ви се изтощава. В ден като този е най-добре да се усамотите и да оставите нещата да се случват, без да влагате усилия за изпълнение на чужди поръчки. Напрегнатият ритъм на живота не е подходящ за вас сега. Може да изпълнявате рутинните си задължения.

ЛЪВ - Следете знаците на съдбата и зова на сърцето си, защото то е най-мъдро! Бъдете внимателни с думите, защото в този ден се вършат тъмни дела и хората край вас са доста чувствителни! Има опасност да ги засегнете. Внимавайте и какво си пожелавате, за да не съжалявате после!

ДЕВА - Денят е подходящ за започване на лечебни процедури. Внимавайте с хората, които не познавате, защото може да бъдете измамен! Възможни са болки в гърлото. Уменията за телепатични контакти в този ден се засилват.

ВЕЗНИ - В този ден ставате завоеватели. Не пропускайте възможността да общувате с хора, с които имате сходни на вашите възгледи и чувства! Общуването ще е приятно и забавно, а и сега ще ви е по-лесно да ги впечатлите и покорите. Внимавайте обаче с храната, яжте повече плодове!

СКОРПИОН - Доверете се на предчувствията си! Сега не е време да се правите на герои. Ако инстинктът за самосъхранение ви подсказва, че трябва да си плюете на петите, е по-добре да се представите като страхливец.

СТРЕЛЕЦ - Може днес да разчитате и на подкрепа от приятели или роднини. Доверете се на съветите им! Дори и да сте недоволни от децата си, не ги критикувайте! Не спорете с близките си, няма да ви разберат! Оставете ги да си мислят каквото искат!

КОЗИРОГ - Възможно е да ви зарадват с неочаквани финансови постъпления. Не бързайте обаче да харчите парите! Отложете пазаруването за утре, тъй като сега им по-голяма опасност да се подведете или да се окаже, че стоката е дефектна! Бъдете по-мили с любимия, изпълнете му (й) желанията!

ВОДОЛЕЙ - Не поемайте ангажименти, а ако не може да си позволите да почивате, пестете силите си! Обмисляйте всяко свое действие и не разчитайте нито на интуицията си, нито на чужда помощ! Дори и да няма повод, зарадвайте любимия (любимата) с подарък! Разчупете „ледовете“ с вино!

РИБИ - Не вярвайте на обещания и предсказания! Разчитайте само на себе си и не си губете времето да убеждавате някого в своята правота! С досадниците е по-добре да сте откровени, а с близките – по-мили. Преди сън си вземете душ или подръжте краката си в хладка вода!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай