Една зодия да си пази портфейла, друга – силите и нервите

Спокоен ден очаква зодиите днес

Една зодия да си пази портфейла, друга – силите и нервите | StandartNews.com

Спокоен ден очаква зодиите днес. Повече ще се отдадат да приятни мигове със семейството и любимите хора. Една зодия трябва да си пази зорко портфейла, защото е застрашена от фалит. За друга емоциите са в повече и трябва да положи грижи за силите и нервите си.

Какво още вещаят звездите за днес, 21 януари 2024 г., вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”.

ОВЕН - В никакъв случай не бива да пренебрегвате тези, които обичате! Дайте им това, което заслужават! Хармонизирайки връзката си, миговете ще станат вълшебни.

ТЕЛЕЦ - Съветите на възрастните хора ще се окажат много полезни за вас. Сега нищо не може да наруши спокойствието ви.  Може да влюбите, но връзката едва ли ще е дългосрочна.

БЛИЗНАЦИ - Може и да не вярвате в телепатията, но днес ще „улавяте“ чувствата и мислите на околните, без дори да подозирате, че имате такива способности. Всъщност те са заложени във всеки от нас и ако желаете, може да ги развиете.

РАК - Не давайте пари назаем! Внимавайте, защото може да станете жертва на измамници! Пестете физическите си сили. Не посещавате многолюдни места! Желателно е да си останете у дома.   

ЛЪВ - Съдбата ви дава възможности, които не трябва да се пропускат. Може да използвате времето и за разрешаване на спорни въпроси със свои роднини. Не пропускайте да зарадвате любимата и майка си с цвете!

ДЕВА - Имате хубава идея, но реализацията й може да почака. Сега обаче може да се заемете с разработването на бизнес план. Планирайте внимателно средствата, които трябва да се вложат за начинанието!

ВЕЗНИ - Не пренебрегвайте съветите и напътствията на по-опитни хора! Периодът е подходящ за обсъждане на делови въпроси. Не претоварвайте сърцето! Може да почувствате и болки в гърба.

СКОРПИОН - Изпълнени сте със сили, но портфейлът ви е на път да се изпразни. Внимавайте с разходите! Не купувайте електрически уреди, защото вероятно ще се окаже, че са дефектни!

СТРЕЛЕЦ - Този ден сякаш е подвластен на законите на Мърфи. Ако нещо ще се обърка, то непременно се обърква. Може обаче да разчитате повече на интуицията си! Не давайте пари назаем днес!

КОЗИРОГ - Умението бързо да се ориентирате в ситуацията днес ще ви е от полза. Ще се появи важна информация, на която трябва да обърнете повече внимание. Покажете на любимия човек, че му имате доверие! Самотните имат шанс да срещнат сродна душа.

ВОДОЛЕЙ - Ставате по-емоционални, но се налага да сте внимателни и тактични в отношенията си с вашите колеги и близки. Не търсете вината в другите за това, което ви се случва! Уязвим е и дванайсетопръстникът.  Добре е да се подложите на диета, като избягвате месото.

РИБИ - Мнозина от вас ще почувстват, че силите им са на изчерпане. Заемете се с изпълнението на задачите, които изискват по-малко усилия! Избягвайте физическите натоварвания, а така също и досадниците! Бъдете внимателни при работа с електрически уреди!

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
yasmeenlaven
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи