Една зодия да не пипа пари, друга – да не мълчи на шефа

Ден, в който зодиите ще покажат талантите си, започва днес

Една зодия да не пипа пари, друга – да не мълчи на шефа | StandartNews.com

Ден, в който зодиите ще покажат талантите си, започва днес. Една от тях не била да пипа пари, защото ще фалира. Друга минава в атака и не бива да си мълчи пред шефа – трябва да изтъкне заслугите си.

Какво още вещаят звездите за днес, 12 януари 2023 г, вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”.

ОВЕН - Хонорарите в този ден ще бъдат пряко пропорционални на количеството и качеството на вложения труд. Не може да мързелувате и да избягвате изпълнението на своите задължения.

ТЕЛЕЦ - Представителите на този знак е по-добре да избягват физическо натоварване днес. Не разчитайте на постижения нито в работата, нито в спорта.

БЛИЗНАЦИ - Не крийте своите способности от другите и най-вече от своите началници! Днес те трябва да бъдат демонстрирани в пълна степен.

РАК - Хората, които са се появили в живота ви след дълго отсъствие, не само ще ви върнат приятните спомени, но и ще играят сериозна роля в кариерата ви, осигурявайки ви покровителство.

ЛЪВ - Финансовите проекти, започнати в този ден, ще бъдат успешни само, ако са дългосрочни. В противен случай и времето, и парите ще бъдат загубени.

ДЕВА - Това е денят, в който може да завършите започнати по-рано дела, но е по-добре да се откажете да работите по нови проекти. Те най-вероятно няма да ви донесат успех, а ще са  нужни доста усилия. 

ВЕЗНИ -  Днес не се товарете със задачи. Добре е да си почивате. Ако може си вземете отпуска. Чудесно би било да се отпуснете. Може и да поспортувате.

СКОРПИОН - Не трябва да отказвате помощ на другите хора, но не забравяйте и своите потребности.  Здравословно количество егоизъм определено няма да ви навреди.

СТРЕЛЕЦ - Този ден не е най-добрия за финансови транзакции. Всяко плащане, включително дори сметките за комунални услуги може да доведе до загуби.

КОЗИРОГ - Това е чудесен ден за общуване. Всяка комуникация - както бизнес, така и лична, ще се окаже успешна. И преговорите с вашите бизнес партньори, и романтичните срещи може да насрочите за днес.

ВОДОЛЕЙ - Мощен поток от енергия ще се спусне към вас свише в този ден. Това не означава, че трябва да изразходвате цялата си сила наведнъж. Дава ви се за поне два  - три дни.

РИБИ - Не забравяйте, че най-добрият начин за защита е атаката. Каквито и да са обстоятелствата, не заемайте отбранителна позиция! Ако сте сигурни, че сте прави, спокойно преминете в нападение!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай