Една зодия да мълчи до обяд, друга получава неустоимо предложение

Ето какво показват звездите

Една зодия да мълчи до обяд, друга получава неустоимо предложение | StandartNews.com

ОВЕН

Първата половина на деня няма е подходяща за комуникация. Разбирането с хората около вас по това време ще бъде по-трудно от обикновено. Може дори да изглежда, че те умишлено ви изваждат от равновесие или тестват търпението ви. Сериозните разговори трябва да се отложат за вечерта. 

ТЕЛЕЦ

Началото на деня обещава необичайни срещи. Това е подходящо време за общуване. Бързо ще можете да се договорите дори с тези, които изобщо не не споделят вашите интереси. Можете спокойно да търсите решения на работни или лични въпроси. По-късно ще възникнат по-стресови моменти. 

БЛИЗНАЦИ

Емоционалният фон на деня ще е доста напрегнат, така че трудно ще избегнете грижите и проблемите. Бъдете готови за дребни неприятности. Опитайте се да не губите баланс, ако нещо не върви по план. Ще се наложи да импровизирате и да взимате решения бързо. Опитайте се да не преуморявате.

РАК

Не се тревожете за дреболии в началото на деня. Това време ще бъде доста напрегнато, но няма да донесе сериозни проблеми. Скоро ситуацията ще започне да се променя към по-добро. Просто се опитайте да не създавате ненужни трудности за себе си и околните. Възможни са разногласия с близките, но ще намерите компромис. 

ЛЪВ

Началото на деня ще бъде вдъхновяващо. Това време е подходящо за решаване на много въпроси, тъй като ще може да хвърлите нов поглед на познати неща, да видите възможности, които преди не сте забелязали. Поемете инициативата, действайте решително и със замах.

ДЕВА

Струва си да се събудите рано, защото сутринта обещава да бъде особено благоприятна. По това време много неща ще ви се отдават лесно и ще може да реализирате това, което сте планирали отдавна. Роднините незабавно ще отговорят на вашите предложения и с готовност ще ви помогнат във всичко.

ВЕЗНИ

Каквото и да правите сутринта, не се изненадвайте, ако нещо се обърка и трябва бързо да промените плановете си. Ако не подходите твърде емоционално към това, бързо ще разберете как е най-добре да действате. Не винаги ще е лесно да се разбирате с другите. От невинна забележка, може да възникне сериозен конфликт.

СКОРПИОН

Денят ще започне добре. Няма да ви трябва много време, за да се справите с натрупаните дребни проблеми. Може бързо да отхвърлите и домакинските задължения, а  близките ще се радват да ви помогнат. Ще ви бъде полезно да отделите време за старо хоби и да се оттърсите от напрежението. 

СТРЕЛЕЦ

Не е най-лесният ден по отношение на комуникацията. Не винаги ще разбирате причините за действията на другите и това може да бъде повод за възникването на напрегнати моменти. Сериозните разговори трябва да отложите поне до вечерта. Тогава ще бъде много по-лесно да се намери компромис. 

КОЗИРОГ

Започнете деня с неща, които не изискват много усилия. Като се справите с тях, може да преминете към нещо по-сериозно. Сутринта е по-добре да разчитате на собствените си сили. Малко вероятно е да успеете да се споразумеете с някого за съвместни действия. 

ВОДОЛЕЙ

Денят ще е напрегнат. Въпреки това изненадите, които ще донесе, ще бъдат приятни. Ще бъдете изненадани от развитието на проблем, с който се занимавате отдавна. Може да поемете инициативата в личните отношения. Благодарение на това много неща ще се получат точно както искате. 

РИБИ

Денят е подходящ за разговори по важни въпроси и правене на дългосрочни планове. Вероятни са щастливи съвпадения, които ще ви помогнат по-бързо да се справите с ангажиментите си. Вероятно добри новини отдалеч. Възможни са и предложения, на които да се съгласите без много колебание. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай