Една зодия да хвърли телефона. Друга – да не се шегува

Вижте дневния си хороскоп

Една зодия да хвърли телефона. Друга – да не се шегува | StandartNews.com

Днес е ден за релакс. Повече зодии трябва да помислят за активната си почивка, за да имат сили за следващата седмица. Представителите на един земен знак обаче повече от останалите трябва активно да разпуснат. За тях е важно дори да не си вдигат телефона. Друга зодия пък трябва да е много внимателна и да не се шегува излишно, защото ще си навлече неприятности.

Ето дневния хороскоп, представен от Актуално.бг:

ОВЕН - Това е ден, в който да се погрижите се за вашата безопасност и вашето морално спокойствие. Не позволявайте на никой да ви дебалансира.

ТЕЛЕЦ - Това е ден, в който да се абстрахирате от новините. Изключете телевизора и дръжте телефона си далеч. Опитайте се да си починете.

БЛИЗНАЦИ - През този ден отделете повече време за любимите хора. Вечерта изберете настолна игра, разговаряйте повече.

РАК - Вътрешният ви баланс днес ще е много важен за самочувствието ви. Бъдете мили с другите, те ще го оценят.

ЛЪВ - Това е ден, в който ще си дадете сметка, че сте на прав път. Мисълта ви ще е ясна, заемете се с разрешаването на сериозни проблеми.

ДЕВА - Това е ден, в който да избягвате важните работни срещи. Заемете се с рутинна работа и нищо друго.

ВЕЗНИ - През този ден спокойствието ще бъде най-важното ви качество. Ако усетите признаци на безпокойство - излезте на чист въздух и дишайте дълбоко.

СКОРПИОН - През този ден бъдете внимателни в общуването. Не си позволявайте сарказъм, не всеки ще го оцени. Придържайте се към безобидни шеги.

СТРЕЛЕЦ - Това е ден, в който може да се случат непредвидени събития. Бъдете готови да реагирате гъвкаво на събитията.

КОЗИРОГ - Това е ден, който да посветите на релакс. Сутринта изпийте любимото си кафе и вършете само основните задачи.

ВОДОЛЕЙ - През този ден не се подавайте на паниката. Това няма да ви помогне. По-добре отделете време за любимите си хора.

РИБИ - Това е ден, в който да помогнете на тези, които не могат да се грижат за себе си. Вашите постъпки със сигурност ще бъдат възнаградени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай