Две зодии губят пари, други срещат нова любов

Ето какво показват звездите

Две зодии губят пари, други срещат нова любов | StandartNews.com

ОВЕН

Днес трябва да проявите търпение и да не бъдете дребнави. Ще имате срещи предимно с песимисти, язвителни хора и критици. Мнозина от вас ще бъдат вдъхновени от малки пътувания. Смяната на обстановката ще ви зарадва, а занимания, изискващи фантазия ще ви доставят голямо удоволствие.

ТЕЛЕЦ

Внимателно с парите днес. Не е най-добрия ден за спонтанни покупки или сделки. Не вярвайте на тези, които ви  обещават планини от злато. Може да се окажете лесна жертва на хитреци и мошеници. В останалото деня е добър – може да поправите стари грешки, да се извините на хора, които сте обидили неволно.

БЛИЗНАЦИ

Трудно ще се настроите днес за делова работа. Имате силно желание да отложите всичко, да си отдъхнете или просто да прекарате приятно времето си. Време е за общуване и срещи. Във всеки случай бързо ще намерете общ език и решения. Все пак, първо е нужно да се занимаете с някои спешни проблеми.

РАК

Ако бъдете по-настойчиви днес, със сигурност ще имате добри резултати. Не всички ще харесват вашите планове. Често е въпрос на просто неразбиране. Ще ви трябва време за обяснения, така че ще е необходимо да се запасите и с търпение. Може да решите доста въпроси, свързани с дома. 

ЛЪВ

Сутринта е отлично време за срещи. Може да обсъждате планове, или просто да си поговорите. Във всеки случай разговорите ще се окажат приятни и полезни. Ще се наложи да проявите характер и да решите някои рутинни задачи, при това не толкова увлекателни, но все пак необходими.

ДЕВА

Ден с интересни възможности. Може да се заемете с нещо ново и да направите живота си по-разнообразен. Пълни сте с ентусиазъм, енергични сте и сте уверени. Това ще се хареса на околните. Те ще подкрепят вашите идеи и с удоволствие ще ви помогнат. Бъдете внимателни в оценката на възможностите си.

ВЕЗНИ

Ден за важни разговори. Успявате да убедите всички, които преди са били скептични към вашите идеи и лесно ще се договаряте. Възможно е намерите не само съюзници, но и истински приятели. Трудно е някой да остане равнодушен към вашето обаяние, така че е възможно и начало на красива романтична история.

СКОРПИОН

Днес е време за почивка, развлечение и срещи с хора, които са ви приятни. Не планирайте нищо важно. Може да се върнете към стари проекти. Сега ще успеете да ги приключите и то с отлични резултати. Финансите са ви стабилни и може да планирате някои покупки или инвестиции.

СТРЕЛЕЦ

Лек и радостен ден. С много задачи ще се справите отлично и ще постигнете успех там, където преди ви е било трудно. Лесно ще намерите помощници, защото хората харесват идеите ви. С общата работа може да започне дълго приятелство или красива романтична история. Ще научите много нови и интересни факти.

КОЗИРОГ

Денят е пълен с вълнения, но няма да възникнат сериозни проблеми. Струва си да бъдете внимателни с парите. Не е време да ги хвърляте на вятъра и да купувате скъпи вещи, които така или иначе на са ви толкова нужни. Проявете настойчивост и не се предавайте, само така ще имате успехи.

ВОДОЛЕЙ

Започнете деня с важните неща. Ако не губите времето си, само за няколко часа ще се справите с проблеми, които иначе могат да ви отнемат дни. Импровизирайте, проявете креативност и търсете и други пътища за постигане на целите си. Вечерта е време за срещи и романтични трепети.

РИБИ

Подходящ ден да си поставите високи цели. Дори и да не успеете с всичко, няма съмнение, че ще се справите с много неща. Често ще ви искат помощ, а вие ще се стараете да не отказвате на никого. Важно е не само да се трудите усилено, но и добре да си отпочинете. Помнете това и го направете.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай