Две зодии да не дават пари назаем, трета получава неприлично предложение

Една зодия е по-добре да забрави за забежките, защото ще я хванат

Две зодии да не дават пари назаем, трета получава неприлично предложение | StandartNews.com

Ден, пълен с емоции, очаква зодиите днес. Две от тях трябва да пазят парите си и в никакъв случая да не дават заеми, защото ще се окажат прецакани. Трети знак получава неприлично предложение. Не липсва флирт и много любов, но за една зодия е по-добре да забрави за забежките, защото ще я хванат.

Какво още вещаят звездите за днес, 26 ноември 2024 г., вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”.

ОВЕН - Чувствителността ви е изострена. Може да потънете в носталгични спомени или да се понесете на крилата на мечтите, но се налага да стъпите на земята. Възможни са промени в отношенията с ваш близък. Опитът за изясняване на отношенията е обречен на провал.

ТЕЛЕЦ - Склонни сте да обръщате внимание на всичко, което се случва край вас, а сега трябва да се съсредоточите в собствените си цели. Не можете да промените света, но имате шанс да направите живота си по-хубав. Това е хубав ден и за обяснение в любов, и за пазаруване.

БЛИЗНАЦИ - Предстоят ви важни решения, които ще доведат до големи промени. Нещо няма да може да продължи по старому. За да не бъдете разбрани от любимия човек погрешно, разговаряйте и си изяснете добре всичко! Не експериментирайте със здравето си! Лечебният глад може да ви навреди.

РАК - Нужна ви е увереност, за да се справите със задачите, с които сте се нагърбили. Ако близките не ви подкрепят, вероятността за успех е малка. Не си изкарвайте обаче яда на тях! Споровете няма да ви направят по-щастливи. Носете седеф! Този кристал намалява стреса, действа успокояващо.

ЛЪВ - Ако желаете промени в живота си, планирайте ги сега! Денят е най-благоприятен за дамите, които са способни предварително да обмислят всичко. Освен своите принципи, може да се наложи да защитавате и любимия човек, ако някой дръзне да опетни честта му. Не давайте пари назаем!

ДЕВА - Ще намерите подкрепа в семейството си, а и в общуването за своите идеи. Заложете смело на интуицията си, като не забравяте да анализирате всяка възникнала подробност! Въздържайте се от залагания и инвестиции в недвижимо имущество! Върви ви в любовта, забавлявайте се!

ВЕЗНИ - Неочаквани условия или новини ще привлекат вниманието ви. Бъдете внимателни при преговори! Може да получите неприлично предложение. Внимавайте, не ви е ден за авантюри! Забежките ви ще бъдат разкрити и ще си понесете наказанието. Не давайте пари назаем!

СКОРПИОН - С няколко мили думи някой може да докосне сърцето ви и докато мечтаете, ще ви подтиква да търсите повече забавления. Не пренебрегвайте обаче здравето си! Ако имате хронично заболяване, може да се обостри и състоянието ви да се влоши. Вземете профилактични мерки!

СТРЕЛЕЦ - Заобиколени сте от позитивни хора, които ви предават своя силен заряд от енергия. Това е една от причините този ден нищо да не е в състояние да ви помрачи доброто настроение. Разхождайте се с приятели, спортувайте или флиртувайте и се забавлявайте!

КОЗИРОГ - Нуждата от близост с човека, който обичате ви прави раздразнителни и дори малко ревниви. Ако не срещнете разбиране, не прибързвайте с изводи и действия, защото нараните ли го (я), ще съжалявате! Изгонете скуката с една хубава книга или среща със стари приятели!

ВОДОЛЕЙ - Най-омразната дума днес е „трябва“. Трудно ще понасяте каквато и да било принуда и ще сте готови на всичко, за да защитите правата си. Гледайте все пак да не се стига до физическа разправа! Обърнете внимание на здравословното си състояние! Уязвими са шията и гърлото.

РИБИ - Опростете стъпките към постигане на целите! Амбициозните ви намерения ще претърпят промяна. Действията ви се съпровождат с незабавни резултати. Разширявайте своите творчески пориви, като търсите конкретна среда! Обърнете внимание на хората, които присъстват в живота ви!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Бльоки
преди 5 месеца

Сега отивам да си търся седеф за да изляза навън .Тъпаци

Откажи