Бебе загина след полет от джип

Бебе загина след полет от джип | StandartNews.com

Четирима ранени при удар на пет коли, микробус и ТИР

Момченце на 1 година и 7 месеца загина нелепо в инцидент на пътя днес. Трагедията стана близо до петричкото село Камена. Вероятно детето е било без предпазен колан, защото е изхвърчало от управлявания от баща му джип през прозореца, съобщи Struma.bg.

Предполага се, че друга причина за трагедията е заледеният и хлъзгав път и несъобразената с пътните условия скорост. Ледена пързалка и гъста мъгла предизвикаха и сблъсък на пет коли, ТИР и микробус на шосето близо до търговищкото село Давидово. Според информацията на полицията единият автомобил се е запалил и изгорял напълно, а пожарникари са угасили пламналия ТИР. Във верижната катастрофа са пострадали четирима, които са прегледани в търговищката болница и освободени за домашно лечение.

В Раднево пък велосипедист се потроши при сблъсък с "колега" на кръстовището на улиците "Яне Сандански" и "Митьо Станев" в петък около обяд, съобщиха от полицията. 53-годишният мъж е направил с колелото си изненадващ "обратен завой, блъснал се в движещия се зад него колоездач и изхвърчал настрани. Пострадалият е получил счупване на три ребра и ключица и перфорация на белия дроб. Според лекарите няма опасност за живота му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай