Звезда от „Под прикритие” раздава автографи в Търново

Звезда от „Под прикритие” раздава автографи в Търново | StandartNews.com

Звездата от телевизионния сериал „Под прикритие" и актьор в пиесата „Железният светилник" на МДТ „Константин Кисимов" Ивайло Захариев ще се срещне с почитатели във втория ден на Музикално-театралните вечери „Под звездите на Търновград". Утре от 17:00 до 18:00 часа, в голямото фоайе на театъра актьорът ще раздава автографи на закупилите билет за спектакъла. Постановката с участието на Захариев започва от 21:00 ч. същата вечер в залата на МДТ „К.Кисимов". Изненадите за търновската публика предстоят и в следващите дни. Две драматични, две оперетни постановки и мащабен концерт с филмова музика предвижда програмата на първия театрален фестивал на Велико Търново.

„Декамерон", по Джовани Бокачо, е театралното заглавие за сряда, 16 юли. На следващия ден ще бъде игран мюзикълът „Българи от старо време" от Асен Карастоянов по текста на Любен Каравелов.

Съвместният концерт на оркестъра на МДТ „К.Кисимов" и Духовият оркестър на община Велико Търново под надслов „Холивудска вечер в Търновград" ще бъде в петък, 18 юли. Под диригентството на британеца Ронен Ниссан в залата на театъра ще звучат любими мелодиии от популярни холивудски филми. Усилено текат репетициите на музиката към филми като „Междузвездни войни", „Извънземното", „Кръстникът", „Петият елемент" и др. Специално участие ще вземе световноизвестното сопрано Ива Йонова.

Петте спектакъла от програмата на Музикално-театралните вечери „Под звездите на Търновград" ще се състоят, въпреки метеорологичната прогноза за дъждовно време. Постановките и концертът ще се проведат на закрито – на сцената на МДТ „Константин Кисимов". Началният час остава непроменен – 21:00ч.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай