"Великолепният век" се завръща

"Великолепният век" се завръща | StandartNews.com

София. "Великолепният век" се завръща в ефира на TV7 довечера. Хитовият исторически сериал ще се излъчва всяка сряда и четвъртък от 20:30 часа.

В серията, която последно видяхме, Хюрем отново дърпа конците на интригите зад кадър. Любовната афера между Нигяр калфа и Ибрахим паша най-после беше разкрита. В новите епизоди става ясно какво ще се случи с детето им и дали Ибрахим отново ще омилостиви жена си - принцеса Хатидже.

Големият скандал около сериала обаче се оказа не оспорването му в турския парламент, а отказът на Мерием Узерли да продължи да бъде Хюрем. Актрисата по средата на снимките за следващия сезон замина за Германия, където е родена, без да предупреди екипа. В медиите се появиха много новини и различни версии относно бягството й. В телефонен разговор тя съобщила, че е настанена в болница с диагноза "Синдром на изтощението", който се описва с губене на интерес към професията, стрес, безразличие, неудовлетворение от парите. После стана ясно, че актрисата е бременна. Бащата на бебето, турският актьор Джан Атеш, я изоставил и Узерли получила нервен срив. Новината съобщи турска журналистка, която заминала за Германия за интервю с червенокосата чаровница. Мерием казва, че бившият й възлюбен я зарязал с оправданието, че вече има две деца от първия си брак и не иска трето. Нейното място в сериала ще заеме друга турска актриса - Вахиде Гердюм.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай