Васко Кеца се завърна край морето

За трета поредна година Васил Найденов изнесе бутиков спектакъл

Васко Кеца се завърна край морето | StandartNews.com

За трета поредна година Васил Найденов изнесе бутиков спектакъл на морския бряг. На 11 август, точно в полунощ, най-обичаният български певец излезе на сцената в Слънчев бряг, за да изпълни своите незабравими хитове, пише HotNews. Това бе първата голяма изява на звездата, след няколко месечна пауза. Още в самото начало на концерта, той не скрил вълнението си, че отново е пред публика.

„Господи понякога искам да виждам само вас, защото само с вас се чувствам жив! Аз наистина ви обичам, защото в това трудно време сте пропътували стотици километри, за да пеете с мен...Защото старата любов ръжда не хваща. Обичайте се и вие, не изпускайте своя влак, не изпускайте любовта. Гонете я! Бъдете високо - заслужава си!“, казал на феновете си Кеца.

Шоуто продължило над 2 часа и включвало най-големите шлагери на звездата. Заедно с Найденов на сцената се качили едни от най-талантливите български музиканти. Публиката остана във възторг и извикала Васко цели 6 пъти на бис. Изненадващо певецът обявил, че посвещава този концерт на легендарната Леа Иванова и благодарил на публиката затова, че слуша и подкрепя българската музика.

Кулминацията на вечерта била изпълнението на „Стари мой приятелю“, която певеца изпълнява в дует с Лили Иванова. С насълзени очи Найденов се разделил с публиката, а за финал я помолил, никога да не забравя думите му: "Най хубавото нещо е човек да може да обича, защото това ражда живота."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай