Васко Кеца разказа за голямата си любов

Людмила беше най-красивото момиче в нашия клас, категоричен е певецът

Васко Кеца разказа за голямата си любов | StandartNews.com

Васил Найденов още скърби за първата си голяма любов Людмила Котарова. Жената, с която естрадната легенда е имал много силно привличане в ученическите си години, си отиде в началото на април.

"Бог да я прости! Не я бях чувал доста време, живеела е в Чехия. Като ученик в трети клас в днешната френска гимнация мен, Людмила и още няколко деца ни поканиха да участваме в първия филм на Невена Коканова - "Бъди щастлива, Ани". Снимахме в Киноцентъра, от там получих своя първи хонорар. Купих си с парите колело, нов черно-бял телевизор, а останаха и за почивка на море. Людмила беше най-красивото момиче в нашия клас. Бяха я сложили на първия ред с чиновете, а аз бях по-назад - може би не съм бил толкова хубав. Учехме заедно до 8 клас, после пътищата ни се разделиха", коментира Кеца в интервю пред столичен таблоид.

В последните години първата голямата любов на певеца е работила към Българския културен институт в Братислава. А нейни близки разкриват, че е била личен преводач на премиера Бойко Борисов по време на визитите му в Словакия. Людмила е родом от Ямбол, а в ученическите им години за сърцето на красавицата Васил Найденов е водел люто съревнование със свой съученик. Двамата приятели дори неведнъж са стигали до скандал помежду си за това кой е по-достеон за красивата Люси.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай