Страсти от Тоскана завладяват ефира

Страсти от Тоскана завладяват ефира | StandartNews.com

Враждуващите фамилии са запазена марка на тв индустрията на Ботуша

Би Ти Ви дава почивка на зрителите си от телевизионни игри и след финала на "МастърШеф" заложи на сериал. От понеделник телевизията започна излъчването на нова италианска продукция. Става дума за мелодрамата "Страсти в Тоскана" ("La tre Rose di Eva"), която се завъртя в праймтайма. Епизодите се предлагат от понеделник до сряда, между 21,30 и 22,30 часа, веднага след поредната серия от турския сериал "Част от мен".

Историята разказва за убийство, заговор, кръв и тайни, но преди всичко, разбира се, за любов. В центъра на събитията са младите Аурора Тавиани и Алесандро Монфорте, изиграни съответно от италианката с украински корени Анна Сафрончик и Роберто Фамези. Аурора е несправедливо обвинена в убийството на Лука Монфорте. Освободена е от затвора след 8-годишна присъда и се прибира в къщата на баба си. Други главни персонажи са бившият приятел на Аурора и неговите братя, майка й, истинската убийца на Лука. Типични за италианските продукции са враждуващите фамилии и този път честта се пада на Тавиани и Монфорте. Действието се развива на фона на великите лозя на живописната провинция Тоскана.

Преди Би Ти Ви ТВ7 излъчваше серийната романтична драма. Тогава обаче бе показан само първият му сезон. Поредицата има общо две продължения и продължава да бъде хит на Ботуша.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай