"Революция" показва света без ток

"Революция" показва света без ток  | StandartNews.com

В "Революция" действието се развива 15 години след спирането на електричеството в целия свят. Американският постапокалиптичен сериал е създаден от Ерик Крипки и е продуциран за телевизия "NBC". Драматичната поредица разказва за планетата ни, която е лишена от компютри, електроника, двигатели на коли и самолети. Влаковете и колите спират на място, корабите застиват във водата, а всякакви летателни апарати започват да падат и се разбиват. През следващите петнадесет години хората са принудени да се адаптират в този тъмен свят. А поради падането на правителството на САЩ и нарушаването на обществения ред много зони сега са във владение на местни военачалници и милиции.

"Би Ти Ви екшън" излъчва хитовата поредица всеки делник от 17 часа. Сериалът започва с оцеляващото семейство Матисън: Бен, Чарли и Дани. Бен притежава устройство, приличащо на огърлица (в него се побира USB флаш драйв), което може да промени света. В същото време Себастиан Монро, генерал на "Милицията на Монро" и самоназначил се президент на Република Монро (зона от бившите Съединени Американски Щати, обхващаща земи на изток от река Мисисипи и на север до Кентъки и двете Каролини), сега притежава тази сила за себе си и се опитва да завладее цялата територия на бившите САЩ. Остатъкът от семейство Матисън, заедно с брата на Бен, Майлс, Арън Питман и Нора Клейтън се борят срещу въоръжените сили на Монро.

Били Бърк играе Майлс Матисън - бивш морски пехотинец, който управлява таверна и е преследван от милицията. Трейси Спиридакос влиза в ролята на Шарлът "Чарли" Матисън (дъщерята на Бен и племенница на Майлс). Елизабет Мичъл е Рейчъл Матисън - съпругата на Бен и майка на Чарли и Дани. За нея се смята, че е загинала по време на спирането на тока, но по-късно става ясно, че е жива и Монро я изнудва да работи за него. Зак Орт е в ролята на Арън Питман - бивш работник на Google и приятел на Бен Матисън. Арън е учител в общността и обучава децата за живота преди спирането на тока.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай