Христо Мутафчиев става жури в "Денсинг старс"

Избраха децата финалисти в "Големите надежди"

Христо Мутафчиев става жури в "Денсинг старс" | StandartNews.com

София. Христо Мутафчиев ще придаде острота и колорит на поредното издание на танцовото шоу "Денсинг старс". Той ще се присъедини към компанията на обичайните заподозрени в журито - Галена Великова, Илияна Раева, Алфредо Торес. За да има съспенс, от екипа не издават на глас името му, а го описват със следната характеристика: "Четвъртият член е емблематичен български актьор - най-разпознаваемата усмивка и обичан тембър от редица култови анимации. Обичано лице от сцената и киното, решава и важни управленски въпроси като председател на браншова организация. Идва от възрожденски град, какъвто е и неговият нрав". Сцената, където ще се развива действието, е двуетажна. Датата на старта още не е уточнена.

Междувременно кастингите за другото шоу на Нова "Големите надежди" приключиха, след като съгледвачи на таланти обиколиха 9 града и се срещнаха с хиляди кандидати. Сега предстои да се пресеят най-впечатляващите хлапета. "Щастливи сме, че се срещнахме с толкова много способни деца", сподели продуцентът на формата Магърдич Халваджиян. Сред интересните кандидатури е 13-годишна чаровница с редица първи награди от конкурси за музика, танци и красота. През 2012-а печели престижните призове Beauty International и Beauty World Fashion в Доминиканската република. Друга 11-годишна хубавица пък впечатли екипа както с музикалното си представяне, така и с подбора на тоалета си. Оказа се, че малката претендентка се занимава сериозно с актьорско майсторство и участва в три постановки на голяма театрална сцена - "Магьосникът от Оз" и "Глупаци" и "Веселите уиндзорки". Сред кандидатите се откроиха още 7-годишно момиче, което изпя песен на китайски, 14-годишна девойка, определена като българската Кристина Агилера. Най-често изпълняваните хитове бяха "За тебе бях" на Лили Иванова и Rolling in the deep на Адел.

Николета показва сватбата на мафиот

Николета Лозанова ще покаже сватбата на боса на ВИС Георги Илиев в предаването си "Поверително от NL" тази вечер. За първи път ще бъдат излъчени кадри, които в продължение на 20 години са останали строго засекретени и никога не са били публично достояние. В няколко поредни седмици ще бъде разказана разтърсваща история, която разкрива истинската причина за митичната сватба на Георги Илиев. "Защо брат му, Васил Илиев, насърчава сватбата на по-малкия наследник? Каква е била любовта между Жоро и Мая Илиеви? Тя ли е единствената жена, която е в състояние да укроти опърничавия му нрав?", това са част от въпросите, чийто отговори ще станат ясни на зрителите на TV7. И още - за първи път ще се чуят в телевизионен ефир гласовете на Васил и Георги Илиеви.

Нешка Робева и Капка Георгиева ще застанат пред камерата, за да се върнат в спомените си за Ванга. Великата треньорка споделя, че пророчицата е предрекла - мирът идва, когато на масата седнат тримата големи от трите града, започващи с буквата "С". Тя предположи, че единият е София, другият Скопие, но за третия не се наема да прогнозира.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай