Тошко Йорданов каза ще си партнират ли с Кирил Петков

Партията на Слави се регистрира за вота на 14 ноември

Тошко Йорданов каза ще си партнират ли с Кирил Петков | StandartNews.com

Ще си партнира си ИТН с партията на Кирил Петков и Асен Василев в 47-ия парламент? Отговор на този въпрос даде Тошко Йорданов, след като партията на Слави Трифонов се регистрира днес за това на 14 ноември.

ВИЖ ОЩЕ: Слави с тежки думи за парламента. Прати послание

„В следващия парламент с ДПС и ГЕРБ е абсурдно да имаме каквито и да е взаимоотношения, контакти, подкрепа. С всички останали, които влязат, особено що се отнася до „Демократична България“ и предполагам новата формация, е логично да бъдем партньори, защото целите ни са едни и същи.", коментира Йорданов. И допълни: "Сега дали ще има разум, защото в миналия парламент нямаше, предстои да видим. Всички партии, без нас, говорят едни неща преди избори, а след това правят други. Когато дойде реалността след изборите, тогава всички ще трябва да се съобразим с нея.“.

„Появата на нови формации е нещо прекрасно за българския политически живот. Това е демокрацията. Как може някой да се страхува от това“, коментира още зам.-председателят на ИТН по повод проекта "Продължаваме промяната".

Що се отнася до последните прогнози на социолозите Тошко Йорданов заяви: „Човек не може да се ядосва на някой, който греши. Може само да се забавлява с резултатите.“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай