Twisted Sister свирят на Kavarna Rock 2015

Twisted Sister свирят на Kavarna Rock 2015 | StandartNews.com

Феновете изкупиха 1 000 ексклузивни билета за 10-годишнината на фестивала

Лятото на 2015-та ще бъде върхов момент в десетгодишната история на Kavarna Rock Fest, фестивалът който няма пропусната година от създаването си. Юбилеят обещава три невероятни вечери в края на юни с някои от най-добрите рок и метъл банди от световната сцена.

Twisted Sister са първият обявен хедлайнер за новото издание на фестивала. Американската хеви метъл банда се качва на сцената в Каварна през далечната 2006-та, която е първа година за прохождащата рок столица. Twisted Sister нямат участие на друга голяма сцена в България. Сега изпълнителите на вечните I Wanna Rock и We're Not Gonna Take It, ще се върнат за символично отбелязване на силните години на фестивала и превръщането му в най-голямото рок събитие в България.
Новината за пристигането на световноизвестната група е съпътствана от още един повод за радост на организаторите – продажбата на 1 000 билета „на зелено". „Благодарим на феновете на Kavarna Rock за доверието, което ни гласуват. Фактът, че всички предварителни билети са изкупени, доказва, че почитателите нямат предубеждения към програмата и вярват в гарантираното качество и рок изживяване на фестивала", споделят от Bulgarian Live Music.

Цените на билетите за Kavarna Rock 2015 са:

90 лева - "Регулярни билети" - до месеца на фестивала.
100 лева - от 01.06.2015 до 21.06.2015г.вкл. - В месеца на фестивала
110 лева - след 22.06.2015г. - В седмицата на фестивала.

Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и в цялата страната: PICCADILLY, Office1Superstore, GERMANOS, OMV, TECHNOMARKET, TECHNOPOLIS, магазини НА ТЪМНО, USIT COLORS и др., както и онлайн на www.eventim.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай