София Борисова готова с тоалетите за евроотбора

София Борисова готова с  тоалетите за евроотбора    | StandartNews.com

София Борисова е готова с тоалетите за родния отбор на Детската Евровизия. Моделите, с които известната дизайнерка ще облече Крисия и Габриела Йорданова вероятно ще бъдат в нежно-невинна палитра - никакви Лолити или екстравагантности в повече. Самата тя няма как да сподели концепцията си преди старта на голямото шоу и грандиозния му финал на 21 ноември в "Арена Армеец". "Ще запазя детското в излъчването им", лаконична е София. За кавалерите Хасан, Ибрахим и Иван Стоянов, който излиза в дует с Габи, Борисова замисля изчистен, но достатъчно артистичен стайлинг.

София преди броени дни се завърна от дебютния си американски тур. Претендентките за короната на "Мис България в САЩ" и певицата Нели Петкова вече обраха овации с нейни одежди в Чикаго, а след конкурса Борисова се е впуснала в маратон из Ню Йорк. "Европейската мода не отстъпва на американската. Сред лидерите в официалния и вечерен стайлинг отвъд океана продължава да бъде Мори Лии - подчертана талия, романтични разкроености, секси, фешън предизвикателство. Но без излишни разточителства с камъни, пайети - предимно ръчно нашити дискретни кристали и различни орнаменти. Коприната и сатенът са от най-висок клас, шифонът и тюлът са толкова ефирни, че напълно освобождават движението.

Дантелата отново доминира", коментира София. Тя е имала всевъзможни преживявания в Страната на неограничените възможности. "За разлика от доста други места по света, българите в Чикаго са доста консолидирана общност - при това не само в нашенските ресторанти, където се събират около трапезите. Това веднага прави впечатление", споделя София.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай