Маги Халваджиян е вторият член на журито на "Х Factor"

Маги Халваджиян е вторият член на журито на "Х Factor" | StandartNews.com

Магърдич Халваджиян е вторият член на журито в предстоящия сезон на "X Factor".

Дългогодишната му успешна работа с десетки артисти и музиканти, страхотно му чувство в подбора на таланти и непоправимият усет в изграждането и създаването на успешни продукти го правят един от най-ценните представители на четворката от новия сезон в музикалното шоу номер едно в света.

Халваджиян е бил продуцент едни от най-гледаните телевизионни формати у нас, като "Като две капки вода", "X factor", "Големите надежди" и "България търси талант". Опитът му на режисьор също е от основополагащо значение.

„Предизвикателството в X Factor е голямо - всеки един от нас поема отговорността да избере най-добрите кандидати от цяла България. От няколко години наблюдавам как това шоу се превръща в истински феномен и у нас – доказателство са много от днешните звезди, чиито първи стъпки са именно на тази сцена. Всичко, което трябва да направи човек, е да се яви на кастинга и да впечатли журито с таланта си – това може да е началото на неговия звезден път", споделя продуцентът на популярния формат.

На 21 и 22 юли започват кастингите в Бургас (Хотел "Аква"), като Халваджиян ще присъства, за да се запознае лично с всички, които ще имат възможността да излязат на голямата сцена. Кастингите на шоуто започват от Велико Търново (16 юли), след това във Варна (18 и 19 юли), Бургас (21 и 22 юли), Пловдив (24 и 25 юли), а завършекът им е в София на 27, 28 и 29 юли.

Продуцентът обяви, че новото издание ще бъде "сезонът на изненадите", а паричната награда и новите членове на журито са предпоставка за изключителни новини около предстоящото събитие..

„Смяната на журито е само началото на поредица изненади, които шоуто ще поднесе на зрителите. Съвсем възможно е предишното жури да участва отново в следващ сезон или да се включи под друга форма в предаването", коментира Маги Халваджиян, който не изключва възможността за нови срещи с лицата от изминали сезони.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай