Гост музиканти и една специална песен от P.I.F. в Терминал 1

Гост музиканти и една специална песен от P.I.F. в Терминал 1 | StandartNews.com

Михаил Йосифов и Иван Йорданов – Чери застават рамо до рамо с бандата в предпремиерата на новия им албум

Двама много специални гост музиканти – Мишо Йосифов (тромпет) и Иван Йорданова – Чери (китара) само утре вечер ще са част от P.I.F., и заедно ще излязат на сцената в клуб Терминал 1.

Поводът за музикалната им среща е предпремиерата на новия албум на бандата -"P.I.F.5", а това ще бъде и първата им обща изява. В момента в приятно разхвърляното, уютно и артистично студио на P.I.F. тече трескава подготовка за дълго очакваната четвъртък вечер. Бандата вече няма търпение да изпълни пред публика новите си чудни песни - "Сребърна", "Супернова", "Дихание" и още. Това са само част от заглавията, които ще запомним още с първите акорди, а една от всички е много скъпа за Димо – песента "Огън", специално написана и посветена на дъщеря му – малката Ая. "Огън" е запазена за финал на концерта, а целия нов албум "P.I.F.5" предстои да е на пазар в началото на следващата година.

Билетите за предпремиерата на новия албум на P.I.F. на 10 декември в Терминал 1, се продават с пълна сила в системата на Eventim.bg, магазини Пикадили, Orange, Техномаркет, Office1Superstore, Билетен център в НДК, билетна каса на зала Арена Армеец, бензиностанции ОMВ. Цената за билет е 8 лв, а в деня на събитието и на място ще бъде 10 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай