Дичо с нова песен и видео от Йонийско море

Дичо с нова песен и видео от Йонийско море | StandartNews.com

Дичо с нова песен. Вчера той представи видеото на „Нощ и ден". Клипът е заснет на едно от най-екзотичните места в света, популярно още като „райската градина на Йонийско море", а именно – остров Лефкада.

Режисьор на видеото е Любомир Дуцолов - Luba6ky от ScreenMixer Production, а дрон оператор е Владислав Терзийски.
Песента е по текст на Румен Гайдев - Гаро (под чието перо са излезли едни от най-хитовите песни в изпълнение на Дичо, като „Ледено момиче"). Музиката и аранжиментът са на Дичо и неговата банда (Иван Йорданов - Чери и Алекс Лазаров).

Промоцията на парчето се състоя в изискан столичен ресторант. Дичо бе подготвил редица изненади за гостите. С неговата банда изсвириха няколко от парчетата, които ще влязат в предстоящия му албум, а след това, заедно с група „Оги 23" изпълниха съвместната си песен „Чернова", чиято видео премиера ще е след броени дни. Дичо успя да демонстрира и кулинарните си умения в обстановката, където се предлага гурме от цял свят. Той показа нагледно как се прави салата в суши стил и я кръсти „Каталана" - заради Каталуния, тъй като е фен на Барселона и на Меси. На промоцията присъстваха редица приятели на изпълнителя, сред които текстописецът и музикант Румен Гайдев-Гаро, Ива Дойчинова, Петя Дикова, Катето Евро, която изненадващо пристигна в компанията на Азис, и дори няколко съученички на Дичо от началното училище.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай