Британска медия: България може да спечели "Евровизия"

Британска медия: България може да спечели "Евровизия" | StandartNews.com

България може да спечели "Евровизия". Това пише британското издание "Metro" по повод финала на песенния конкурс, отбелязва БНТ.

Коефициентът за победа на България, който е към момента е 66/1, е достатъчно атрактивен, за да може залагащите да потърсят евентуална изненада, която да им донесе значителни печалби, пише в материала си журналистът Бени Ройстън. И изтъква, че Поли Генова се явява на конкурса за втори път.

Близо три милиона гледания в Youtube има видеото на "If love was a crime"/ "Ако любовта беше престъпление". Песента е в чартовете на Литва, Норвегия, Швеция, слушат я дори в Гватемала.

Много български изпълнители поздравиха нашата представителка за достигането й до финала- Рут Колева, Люси Дяковска, Елица и Стунджи, Тони Димитрова, Нели Рангелова и много други. 

Поли ще излезе на сцената в Стокхолм под номер 8. 

Финалът на "Евровизия" започва в 22 довечера и ще бъде предаван на живо по БНТ и БНТ HD. В България можем да гласуваме само за песен на други държави, участници в конкурса. Нашите сънародници в чужбина обаче могат да подкрепят Поли Генова. Вижте как ТУК.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай