Сряда,

10 нови песни от P.I.F. - на 10 декември

От: Failed to load user -
2000
10 нови песни от P.I.F. - на 10 декември
A
A
A

Бандата представя предпремиерно новия си албум "P.I.F. 5"

Не една, а 10 чисто нови песни от P.I.F., ще прозвучат за първи път на живо на 10 декември (четвъртък) в столичния клуб Терминал 1. Една от най-обичаните родни банди ще изсвири предпремиерно парчетата от новия си албум "P.I.F.5", който предстои да излезе на музикалния пазар в началото на следващата година. "Сребърна", "Супернова", "Дихание" са само част от заглавията, които ще чуем и запомним още с първите акорди. Различни, емоционални, весели и тъжни песните, определено са въздействащи, а за начало на декемврийската вечер Димо и компания са избрали песента "Юг".

Билетите за предпремиерата на новия албум на P.I.F. на 10 декември в Терминал 1, се продават с пълна сила в системата на Eventim.bg, магазини Пикадили, Orange, Техномаркет, Office1Superstore, Билетен център в НДК, билетна каса на зала Арена Армеец, бензиностанции ОMВ. Цената за билет е 8 лв, а в деня на събитието и на място ще бъде 10 лв.

Специален жест на бандата към феновете е възможността да получат ПОДАРЪК CD (албума "P.I.F.4") при закупуване на 2 билета за събитието в 5 от обектите на ОМВ.

Петте бензиностанции, в които важи промо-играта са: ОМВ Окръжна болница (бул. Цариградско шосе 50), ОМВ Мусагеница (бул. Г.М.Димитров 55), ОМВ Люлин-тунела (бул. Царица Йоанна 10), ОМВ Момина чешма (бул. Проф.Цветан Лазаров 63), ОМВ Пробива (ул.Акад. Иван Е. Гешов 2D). Ирата ще продължи до изчерпване на наличните количествата.

Албумът "P.I.F.5" ще бъде представен официално в началото на 2016г, а на 10 декември присъстващите в клуб Терминал 1 ще са първите, които ще се насладят на бъдещите хитове на групата. С този албум P.I.F. отново потвърждават и затвърждават позицията си на една от най-стабилните и успешни български групи.


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com