Огнян Ценков: Продължаваме да бъдем искрени в делата и в обещанията

Влизаме първи по резултат в балотажа за кмет на община Видин, каза кандидат-кметът

Огнян Ценков: Продължаваме да бъдем искрени в делата и в обещанията | StandartNews.com

Благодаря сърдечно на всички, които ни подкрепиха в първи тур на Местни избори 2019. Влизаме първи по резултат в балотажа за кмет на община Видин. Бяхме и ще продължим да бъдем искрени и в делата, и в обещанията си. Вярвам, че ще получим доверието ви в балотажа на 3 ноември. С тези думи кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков изрази своята благодарност към всички избиратели, подкрепили кандидатите на политическа партия ГЕРБ в местните избори.

„Поздравления за Десислава Иванова, която спечели изборите в село Капитановци с над 91,35 процента! Поздравления за Красимира Стефанова, с която с. Бела Рада тръгва в нова посока! Надпреварата продължават Ирена Иванова за с. Гомотарци, Тихомир Цветанов за с. Кутово, Владимир Вълчов за с. Сланотрън, Адриана Асенова за с. Покрайна и Венцислав Кирилов за с. Буковец. Благодарности за всички от екипа на ГЕРБ-Видин, които се изправиха срещу манипулации и внушения, и показаха какво значи отборен дух и сила”, каза още Огнян Ценков.

Той посочи, че ОИК - Видин официално е обявила имената на избраните общински съветници за мандат 2019 - 2023г. „12 мандата в общинския съвет и най - добър резултат в проценти за ПП ГЕРБ - Видин - 31,7%. За сравнение, през 2007 г. при първото участие на ГЕРБ в избори за местна власт, получаваме в проценти 30,57 от общия брой гласували. През 2011г. процентът ни е 24, 62. През 2015г. - 20,90. Поздравявам новоизбраните общински съветници, на които предстои да положат клетва във всичките си действия да се ръководят от интересите на гражданите от община Видин и да работят за тяхното благоденствие. Високият резултат на нашия отбор се дължи на позитивната кампания и на изключително силната листа на ПП ГЕРБ за тези избори. Радвам се, че сред 12-те избрани общински съветници на ПП ГЕРБ, четирима са на възраст под 35 години - Стефан Ванчев, Калин Каменов, Десислава Димитрова и Тихомир Станчев. Много често говорим за необходимостта младите хора да имат реално участие в управлението, но това остава предимно на думи. В реалността се получава следното - старите играчи се обявяват за нови лица. Горд съм, че за ГЕРБ - Видин това правило не важи. Желая успешен мандат на всички 33-ма новоизбрани общински съветници”, заяви кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай