Петък,

Огнян Ценков: Продължаваме да бъдем искрени в делата и в обещанията

От: Редактори -
159
Огнян Ценков: Продължаваме да бъдем искрени в делата и в обещанията
A
A
A

Благодаря сърдечно на всички, които ни подкрепиха в първи тур на Местни избори 2019. Влизаме първи по резултат в балотажа за кмет на община Видин. Бяхме и ще продължим да бъдем искрени и в делата, и в обещанията си. Вярвам, че ще получим доверието ви в балотажа на 3 ноември. С тези думи кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков изрази своята благодарност към всички избиратели, подкрепили кандидатите на политическа партия ГЕРБ в местните избори.

„Поздравления за Десислава Иванова, която спечели изборите в село Капитановци с над 91,35 процента! Поздравления за Красимира Стефанова, с която с. Бела Рада тръгва в нова посока! Надпреварата продължават Ирена Иванова за с. Гомотарци, Тихомир Цветанов за с. Кутово, Владимир Вълчов за с. Сланотрън, Адриана Асенова за с. Покрайна и Венцислав Кирилов за с. Буковец. Благодарности за всички от екипа на ГЕРБ-Видин, които се изправиха срещу манипулации и внушения, и показаха какво значи отборен дух и сила”, каза още Огнян Ценков.

Той посочи, че ОИК - Видин официално е обявила имената на избраните общински съветници за мандат 2019 - 2023г. „12 мандата в общинския съвет и най - добър резултат в проценти за ПП ГЕРБ - Видин - 31,7%. За сравнение, през 2007 г. при първото участие на ГЕРБ в избори за местна власт, получаваме в проценти 30,57 от общия брой гласували. През 2011г. процентът ни е 24, 62. През 2015г. - 20,90. Поздравявам новоизбраните общински съветници, на които предстои да положат клетва във всичките си действия да се ръководят от интересите на гражданите от община Видин и да работят за тяхното благоденствие. Високият резултат на нашия отбор се дължи на позитивната кампания и на изключително силната листа на ПП ГЕРБ за тези избори. Радвам се, че сред 12-те избрани общински съветници на ПП ГЕРБ, четирима са на възраст под 35 години - Стефан Ванчев, Калин Каменов, Десислава Димитрова и Тихомир Станчев. Много често говорим за необходимостта младите хора да имат реално участие в управлението, но това остава предимно на думи. В реалността се получава следното - старите играчи се обявяват за нови лица. Горд съм, че за ГЕРБ - Видин това правило не важи. Желая успешен мандат на всички 33-ма новоизбрани общински съветници”, заяви кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков.


Всички новини от категория Местни избори 2019.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички