Катя Георгиева: Искам бъдеще за Ямбол!

Обръщение на Катя Георгиева към ямболските граждани

Катя Георгиева: Искам бъдеще за Ямбол! | StandartNews.com

Кандидатът на БСП за кмет на града се обърна към ямболските граждани

Преди дни изпратих мои приятели, които напуснаха завинаги Ямбол. Изпитвам тъга. Има ли семейство в Ямбол без близки, напуснали града?
Избрах да се обърна към вас без агитация. Време е за истинските думи.
Откраднаха ни миналото. Ще позволим ли да ни отнемат и бъдещето? Ако преди 15-20 години сме били два пъти повече, колко ще бъдем след 20 години?
Не искам този град повече да бъде изоставян. Не искам тук да има само заминаващи. Не искам най-радостните ни думи да са „Децата се върнаха за седмица“ или да разговаряме с тях само по скайп.
Всяка среща с вас ми даваше надежда, че истинската промяна е въможна. И по-важното.  Не само аз го знам, искам и мога. Вие самите ми показахте, че искате и можете това.
Обръщам се и към онези, които все още се колебаят. Очаквам и от вас мъдър избор. Направете го не за мен. Не дори за себе си. Направете го преди всичко за нашите деца, за да има за какво да се завърнат!
Всичко е в наши ръце.
Ние ще бъдем заедно и след изборите. Те ще отминат, но ние ще се срещаме и ще се гледаме в очите и след тях. Продължавайте да задавате своите въпроси! Продължавайте да търсите правата си!
След изборите ще бъда задължена към всички – и към тези, които гласуват за мен  и към онези, които няма да го направят. Нека спрем разделението! Стига наши и ваши!
В мое лице ще намерите увереност и решителност. Ако поискате да ви водя – ще го направя! Искрено, честно и със силата, която притежавам.
Мога да ви донеса кураж. Мога да ви дам вяра. Мога да променя нещата.
Може да направим и нещо повече – да мечтаем заедно. Моята цел е съвсем проста – БЪДЕЩЕ ЗА ЯМБОЛ!
И още нещо лично...
Според мен, най-силната емоция е да се чувстваш необходим. Аз се чувствам необходима. Днес! Искам и вие да се усещате така. Необходими!
Този град наистина идва от древността. Но е отишъл и ще отиде още по-напред в бъдещето само по-една причина. Защото тук живеят достойни хора.
Вслушайте се в себе си!
За Ямбол предстоят по-добри времена, вярвам в това.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай