Димитър Николов: Ускоряваме развитието на Бургас

Продължаваме активно да изпълняваме предизборните си ангажименти, каза отново избраният кмет на морския град

Димитър Николов: Ускоряваме развитието на Бургас | StandartNews.com

Ускоряваме развитието на Бургас и продължаваме активно да изпълняваме предизборните си ангажименти, заяви пред репортери кандидатът за кмет на Бургас Димитър Николов, цитиран от Фокус.

"Първо искам да благодаря на всички граждани на Бургас, които днес излязоха и ме подкрепиха за четвърти мандат категорично. Разбира се в момента нямаме окончателна информация за крайния резултат, но има ориентировъчни данни от екзит пол. Веднага от утре започваме да готвим бюджет 2020 година. Ще работя в диалог и в партньорство с всички политически сили в общинския съвет и с всички групи. Досега съм работил в условия на разбирателство и партниране, не вярвам да имаме сериозни проблеми с мнозинството", добави Николов.

Той заяви, че ще се вслушва във всички добри предложения, включително и от представителите на другите политически сили в общинския съвет, като добави, че те са важни за Бургас и ще ги подкрепи.

"Тепърва ще правим анализи. Не виждам никакви трудности и пречки дори и да няма мнозинство от групата, която ме подкрепя, убеден съм, че ще намерим добрия диалог и тон с всички", сподели Димитър Николов. По думите е имало доста изказани лъжи, включително и по негов адрес и включително и по политиката, която провеждат в Бургас. "Бургазлии показаха, че когато водещи са лъжата и манипулацията, резултатът е точно обратен и противоположен", каза още Николов.

Според него изричането на лъжи е непродуктивно и не води до изборен резултат. "Избирателите са изключително интелигентни и средствата за масова информация и интернет ни заливат с информация отвсякъде и всеки може да направи правилния извод за себе си и каква инициатива да подкрепи. В случая Бургас подкрепи инициативата на действието и на ускоряването на това действие, на проектите и на реализирането на мащабни инициативи", допълни Димитър Николов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай