400 водещи експерти обсъждаха лидерството в Давос

Събитието се превърна в истински еталон за професионалистите по целия свят

400 водещи експерти обсъждаха лидерството в Давос | StandartNews.com
  • „Лидерство в турбулентни времена“ бе темата на събитието, което се превърна в истински еталон за професионалистите по целия свят

Среща на високо равнище в Давос се превърна в най-голямото световно онлайн събитие за комуникации за 2021 г., събрало над 425 водещи експерти в областта на публичните комуникации, сред които и високопоставени говорители с изявени лидерски умения. Онлайн срещата на тема „Лидерството в турбулентни времена“ бе организирана от Асоциацията на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария и бе открита от водещия PR експерт Максим Бехар, в ролята си на Президент и един от основателите на Асоциацията.

Събитието се съсредоточи върху кризисните моменти в комуникациите и лидерството, които доминираха в PR индустрията през бурната 2020 г., както и върху бъдещето на образованието, което претърпя промени вследствие на COVID-19.  

Сред ключовите международни говорители бяха изпълнителният директор на Hotwire Global Барбара Бейтс, деканът на университета Omnicom Карън ван Берген, изпълнителният директор на Edelman Africa Джордан Ритънбери и много други изтъкнати представители на влиятелни PR организации и световни компании.

„Тази година събитието беше по-въздействащо от всякога. Успяхме да обединим световната PR индустрия пред екраните, предоставяйки възможност на изключителни професионалисти с разнообразен опит и култура да се включат в страхотна нетуъркинг атмосфера и да разширят мрежата си от контакти в световен мащаб", сподели Максим Бехар.  

От името на община Давос, новоизбраният кмет Филип Вилхелм поздрави лекторите на събитието и благодари на Президента Максим Бехар за ежегодното провеждане на световни комуникационни събития в Конгресния център в Давос вече повече от 10 години.

„В трудни моменти като тези е от изключителна важност да говорим за това как да общуваме с хората, защото не можем да си позволим да загубим доверието им. За мен ще е удоволствие да се срещнем лично тук в Давос“, добави кметът.

Партньори на събитието бяха PR Newswire (Cision Group Ltd.), Public Relations Today и Launchee Space.

Президентът Максим Бехар обяви и предстоящите проекти на Асоциацията - началото на първите комуникационни награди "Davos Communications Awards 2021" и Глобалната образователна програма по PR и социални медии.

Комуникационните награди са престижно отличие, признато в световната PR индустрия и ще бъдат разпределени в 14 категории, а претендентите, изявили желание да участват, ще бъдат оценявани от 15-членно жури от международни експерти и ще обявят резултатите през май. Кандидатите могат да участват през периода 10 март - 26 април. Научете повече на www.wcfaglobal.com или се свържете с Максим Бехар на [email protected]

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай