Скандал! Обвинен за детско порно на свобода срещу смешна сума

Предвиденото наказание за повдигнатите обвинения е до 6 г. затвор и глоба до 8000 лв.

Скандал! Обвинен за детско порно на свобода срещу смешна сума | StandartNews.com

Обвиненият в  разпространение на порнография с деца и държане на материали с такова съдържание 44-годишен Константин Вишински е с мярка за неотклонение гаранция от 7000 лв. Това реши днес Районният съд в Хасково.

По случая бяха арестувани 13 човека във Варна, Стара Загора, Хасково  след операция на прокуратурата, Националното следствие и ГДБОП. 

Мярката за неотклонение се гледа при закрити врата. Преди това обвиняемият бе докаран под конвой в съдебната зала. Той бе поставил качулка и защитна маска на лицето си.

При операцията хасковлията бе арестуван в дома си на улица „Веслец“. Според държавното обвинение мъжът свалял и споделял порнография с деца. Кадрите били от български торент. Нямало данни да се познава с останалите задържани, а също и в педофилските кадри да има български деца.

Предвиденото наказание за повдигнатите обвинения е до 6 г. затвор и глоба до 8000 лв. Определението на районните магистрати може да бъде обжалвано и протестирано в 3-дневен срок пред Окръжен съд – Хасково, пише "Марица". 

Пуснаха срещу 7 бона обвинен за детско порно

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай