Какво е правил Семерджиев преди катастрофата? Изповед на баща му

Константин призна, че не са знаели, че Георги има проблеми с наркотиците

Какво е правил Семерджиев преди катастрофата? Изповед на баща му | StandartNews.com

Бащата на Георги Семерджиев, който е арестуван за тежката катастрофа в София, при която загинаха две жени, се изповяда в ефир за сина си и последиците от причинената от него трагедия.

"В моето съзнание е, че не съм създал човек, майка му не е родила човек, който може да направи такова нещо. Но ето, че се е случило. Какво да направя, страшно ми тежи, че две млади същества си отидоха. Не мога да върна живота на двете момичета, той жив се закопа в гроба", заяви пред bTV Константин Семерджиев.

Бащата на Семерджиев добави, че е бил на мястото на катастрофата два часа след фаталния инцидент, а въпросната вечер малко преди катастрофата всички са били на семейна вечеря. Родителите не са забелязали нищо нередно в поведението му, иначе нямало да го пуснат да се качи на автомобила.

Константин Семерджиев призна, че не са знаели, че Георги има проблеми с наркотиците. Той  живеел отделно в квартал „Лозенец“ и именно те посочили адреса му, където малко по-късно младият мъж беше арестуван.

„Той беше на вечеря вкъщи и нищо не подсказваше, че това нещо се е случило с наркотиците. Тръгна си от вечерята около 20:30 ч. някъде. Преди това отиде да вземе брат си от работа. Пет нощи не съм спал и не знам накъде да тръгна. Излизам от вкъщи, гледам хората около себе си, имам чувството, че всички ме гледат и се връщам обратно вкъщи“, заяви баща му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай