Службите следят професионално всяка заплаха

Службите следят професионално всяка заплаха | StandartNews.com

Беше направен опит да се спекулира с охраната с г-н Местан и решихме да дадем информация и за този случай, за да не се прави прецедент с предния. Това заяви вътрешният министър Румяна Бъчварова в сутрешния блок на Нова тв. Така тя коментира писмото с куршум, изпратено на премиера Бойко Борисов.

Премиерът е изключително важна личност, има случаи на заплахи срещу него и ние ги проверяваме.

Самата процедура за проверка на такива сигнали не позволява да се даде повече информация за писмото с куршума, обясни Бъчварова.

Едва ли човек, срещу който има заплаха, ще използва това за пиар, коментира още тя по подов заплахите срещу Борисов и депутата Делян Пеевски.

Има още експертизи по случая с Мартин Димитров, каза министърът и изтъкна, че предстои комисията да се произнесе, затова все още не знае дали депутатът ще бъде с охрана от НСО.

Нашите служби работят изключително професионално. Всеки опит да се спекулира с това не е нормален, категорична е Румяна Бъчварова.

На базата на реално регистрираните случаи не може един такъв грабеж да бъде скрит и пренебрегнат, каза Бъчварова по повод случая от последните дни в столичен мол. И уточни, че се увеличава процентът на разкриваемост.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай