Слави каза ще играе ли за президент. Какво ще направи с Кирил и Асен?

Трифонов отговори на въпросите на избирателите

Слави каза ще играе ли за президент. Какво ще направи с Кирил и Асен? | StandartNews.com

Ще играе ли Слави Трифонов за президент? Отговор на този въпрос даде самият лидер на "Има такъв народ" в директно интервю с хората. То ще излъчва на живо по телевизия 7/8 и във Фейсбук страницата на Трифонов.

Не, няма да се кандидатирам за президент, отговори Слави Трифонов на конкретни въпрос. Попитан от Николай Николов кого харесва повече - Бойко Борисов или Кирил Петков и Асен Василев, ГЕРБ или ПП, Трифонов отговори: "Не е важно да се харесваме, важно е да свършим работа. Ако теб, Ники, те боли зъб какво ще искаш - красива, но некадърна зъболекарка, която ще ти оправи другия зъб, или не толкова симпатичен зъболекар, който ще те излекува?"

Не ги харесвам и ГЕРБ, и ПП. Единият познавам добре отдавна, защото така се случи, другите двама от по-скоро ги познавам, хич не са ми симпатични. По манталитет едни и същи, толкова много искат власт, че са способни на всичко в името на тази власт, заяви Трифонов.

Той разказа как Кирил Петков, Асен Василев и Николай Денков са отишли при него, за да се предлагат за министри. Не харесвам хора, които се предлагат. Като с платения секс е, каза Слави Трифонов.

Той съобщи, че ще съди Кирил Петков и Асен Василев заради обвиненията към него, че бил мафиот. Ще го осъдя, каза Трифонов. И заяви: "Това са хора, които те гледат в очите и те лъжат".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай