Мусорлиева за "Арената": Ако майка ми беше там, щях да удуша някой от властта

Мусорлиева за "Арената": Ако майка ми беше там, щях да удуша някой от властта | StandartNews.com

Зам.-шефката на Централната избирателна комисия Мария Мусорлиева заяви, че не може да даде отговор защо хората са били закючени в зала „Арена Армеец". "МВР осигури охрана, питайте тях. Организацията беше перфектна", каза тя по повод хаоса в зала „Арена Армеец" в изборната нощ в ефира на Нова телевизия.

Мусорлиева е сред 8-те в комисията, гласували против увеличаването на броя на членовете на ОИК-София. Тя обяви, че не държи ключа от чужда собственост и не тя е заключила хората от столичните секции в залата.

ЦИК не носи отговорност, категорчна бе Мусорлиева. Тя обвини Диляна Иванова, шеф на ОИК-София, за хаоса в "Арена Армеец" и подчерта, че председателите на всички Общински избирателни комисии са от ГЕРБ.

"За залата и организацията на ОИК ЦИК не носи отговорност", заяви Мусорлиева и обвини медиите, че умишлено насаждат лошо отношение към комисията.

"Ако майка ми и синът ми бяха вътре, щях да удуша първият срещнат от властта", коментира Мусорлиева.

„ЦИК отговаря за контрола по законосъобразност на актовете на 265 ОИК и всички жалби на политически субекти и граждани", аргументира се зам.-председателят на комисията. Тя подчерта, че не знае защо хората стоят при чувалите, при положение, че те могат да останат под охрана, "МВР и без това охранява местата", заяви още Мусорлиева.

Предпочитам дъщеря ми да е проститутка, отколкото синът ми да е журналист, завърши зам.-шефката на ЦИК към Виктор Николаев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай