Лидер завършва кампанията си с 500 нови работни места

Лидер завършва кампанията си с 500 нови работни места | StandartNews.com

Монтана. Партия Лидер агитира с нови работни места и само през месеца на предизборната си кампания откри 500. Това съобщи водачът на листата на партията от Монтана доц. Борислав Великов.

Лично той е открил във фирмата си „Аквахим" – София 5 нови места. Подгласникът му в листата – бизнесменът Христо Костов от Лом – 7. Останалите бизнесмени от листата - Димчо Стефанов и Емил Тодоров са открили съответно 2 и 5 нови места.

Всички кандидати за депутати от Лидер са работодатели, затова показват нагледно какво ще правят, ако партията им влезе в парламента. Ще дават идеи и решения за съживяване на икономиката и привличане на инвестиции.

Специална програма ще предложат и за развитието на Северозападна България. Съществената и част ще бъде въвеждане на нулев данък печалба при условие, че печалбата се реинвестира в производство.

Докато другите говореха, ние създавахме работни места, обобщи Борислав Великов. Докато другите живеят от политиката, ние отдавна разчитаме само на себе си. Ние даваме път на предприемчивите и работещите хора, каза още водачът на монтанската листа на Лидер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай