Ива Митева разкри какъв лидер е Слави. Признание за третия мандат

В какви разговори за кабинет ще участва ИТН?

Ива Митева разкри какъв лидер е Слави. Признание за третия мандат | StandartNews.com

Какъв партиен лидер е Слави Трифонов? Зам.-председателят на НС Ива Митева разкри подробности, сравнявайки го с председателите на другите партии.

"Слави Трифонов е лидер, но не като Бойко Борисов и Корнелия Нинова - толкова силни и месещи се навсякъде”, каза Митева. Слави Трифонов е с крачка назад отдавна. Никога не се е месил в решенията, винаги сме ги обсъждали, допълни тя. Според нея отцепниците от ИТН твърдят обратното, защото не са реализирали желанието си да получат един или друг пост.

При когото и да отиде третият мандат за създаване на правителство, той трябва да се обмисли като общ, за да свършим нещо смислено, коментира в студиото на бТВ народният представител. Митева изрази мнение, че е добре мандатът да се даде на формацията, която е способна да консолидира най-голямо обединение около себе си. Митева посочи, че към момента това е "Демократична България".

Депутатът призова лидерите на партиите, които се опитват да съставят правителство, да изоставят суетата и емоциите си и да направят крачка назад – като Слави Трифонов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай