Ева Паунова: Стоил Карагьозов и екипът му ще работят за видимите резултати в Антон

Ева Паунова: Стоил Карагьозов и екипът му ще работят за видимите резултати в Антон | StandartNews.com

Професионалисти като Стоил Карагьозов и екипът му ще работят за видимите резултати в община Антон. Това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова, която подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на община Антон Стоил Карагьозов и листата за общински съветници от ГЕРБ. На събитието присъстваха всички кандидати на ГЕРБ и народният представител от София област Петър Беков, както и много жители на общината.

„Тези избори са най-важните за градовете и общините ни и ние трябва да изберем най-добрия кандидат", заяви българският евродепутат от ГЕРБ. Ева Паунова изтъкна, че ГЕРБ е партията на видимите резултати. Нашите кметове както на големите градове като София, Бургас, Стара Загора, така и на малки населени места, имат ясни цели и резултати, които са видими", заяви Паунова.

Тя обобщи, че пред жителите на Антон ще застават много хора, които ще искат тяхното доверие. „От Вас зависи да направите правилния избор за по-доброто бъдеще на децата ни, за по-доброто бъдеще на обществото", подчерта евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП. „Има два типа кандидати - такива които обещават и такива, които застават пред хората с конкретни резултати, каквито са кандидатите на ГЕРБ", категорична бе Ева Паунова.

„Имаме реални решения за проблемите на жителите на в Антон", каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на общината Стоил Карагьозов. Той посочи, че общинската администрация трябва да се обърне с лице към проблемите на хората. Карагьозов представи пред жителите на Антон управленската си програма за развитие на общината в следващите четири години. „Ще работя за подобряването на инфраструктурата", заяви Стоил Карагьозов. Той подчерта, че негов приоритет е транспортната схема в общината. „Трябва да направим всички необходимо, за да запазим училището в Антон", заяви кандидатът за кмет от ГЕРБ и подчерта, че ще работи за реализирането на проекти, финансирани от Европейския съюз в Антон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай