Божков смрази всички. Обяви целта си

Не би ме удовлетворило реми, партията трябва да завърши с победа на белите, категоричен бе обвиняемият бизнесмен

Божков смрази всички. Обяви целта си | StandartNews.com

Обвиняемият бизнесмен Васил Божков смрази всички. Той разкри партията политически шах, която игра в момента.

ВИЖ ОЩЕ: Божков с разкритие за Къро и Алексей. Обяви ще играе ли на изборите

"Хунтата ме унищожи, нападна ме, ограби ме, и те ме поставиха под санкции", заяви милиардерът на брифинг, който даде с видеовръзка от дома си.

"Прибрах се по собствена воля и на собствена отговорност. Повече няма да се занимавам с бизнес, каузата ми е България да се оправи.", съобщи ходовете си Божков.

ВИЖ ОЩЕ: Божков проговори! Защитен свидетел срещу Борисов НА ЖИВО

От думите му стана ясно, че целта на завръщането му е да вземе властта като политик. Той каза, че иска да обедини всички партии, които са против статуквото и с гласовете на мълчаливото мнозинство, което сега не гласува да спечели изборите и да спаси държавата. Под статукво той разбира ГЕРБ, ПП, ДБ, ДПС.

Промяната е Комсомолът на ГЕРБ, смята Божков.  Той каза още, че може изобщо да не се стигне до дела срещу него в съда.

"Спекулацията с моето връщане е манипулация на прокуратурата. Те получиха регулярното писмо за моето прибиране. Арабският термин е екстрадиране. Прибирането ми беше осуетено от Интерпол, после тръгна дело в Дубай, прибрах се доброволно сам, без екстрадиция. Подписах декларация, прибирам се по собствена воля и отговорност. Единственото вредно нещо за България е Борисов, той трябва да бъде изваден от политическата сцена, за да има България някакво бъдеще", каза той.

Моята кауза е да направя нещо за България и българския народ, не мисля повече да се занимавам с бизнес, правил съм много неща за българския народ, за спорта, а те унищожиха колекцията ми, заяви още Божков. 

Не би ме удовлетворило реми, партията трябва да завърши с победа на белите, категоричен бе Божков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай