Борисов тропна с крак! Има ли къща в Барселона?

Не съм имал, нямам и няма да имам никакъв имот в Испания, категоричен бе той

Борисов тропна с крак! Има ли къща в Барселона? | StandartNews.com

Бойко Борисов обяви, че не притежава къща в Барселона. Не съм имал, нямам и няма да имам никакъв имот в Испания, категоричен бе той в изявление за медиите в кулоарите на парламента. 

Коментарът му дойде след като вчера прокуратурата поиска имунитета му заради разследване по казуса "Барселонагейт". Той беше категоричен, че няма да даде имунитета си, тъй като разчита атаките срещу него и "Продължаваме промяната-Демократична България" като опит да се провали съставянето на правителство.

"Трябва да си сляп да не виждаш какво се случва. Вчера ли министъра разбра за мъртвите души. Защо вчера поискаха моя имунитет? Целта е да няма правителство. Трябва да има правителство с нормално мнозинство. Днес ще се видим пак с ПП и ДБ , защото хаоса е огромен. Съдебната реформа си им цена. Ние приехме закона за контрол на главния прокурора и започнаха атаката по партията на промяната. Изтече записа… аз не мога да говоря за ДПС. Преди една седмица казаха, че трябва да има мнозинство. Те трябва да бъдат въвлечени, за да има конституционно мнозинство", каза Борисов.

„Категорично няма да се откажа от имунитета“, каза още Борисов.

„Две години бях без имунитет, но нямаше съдебна реформа. Сега има приет закон и веднага започнаха да искат имунитетите“, коментира Борисов.

„Хаосът е толкова голям, особено и при липсата на бюджет. На 400 км се пребиват в Косово. Войната в Украйна е смазваща. Трябва да гледаме и в тази гледна точка“, подчерта лидерът на ГЕРБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай