Борисов с обвинения към ПП-ДБ, обяви кога тръгва на избори

Сега всички министри са техни и не ги интересува

Борисов с обвинения към ПП-ДБ, обяви кога тръгва на избори | StandartNews.com

"Продължаваме промяната-Демократична България" вече са в предизборна кампания. Спокойно и търпеливо ще се опитаме да преглътнем кампанията им. Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Ние ще проявим търпение, на 5 март ще представя на партията коалиционното споразумение, на 6 март ще го дам на колегите от ПП-ДБ да го четат. След това имаме конгрес на ЕНП в Букурещ. И на 8 март, ако сме се разбрали, вървим напред, ако не сме се разбрали, отиваме на избори", обясни Борисов.

Той допълни, че споразумението ще бъде за Министерски съвет, регулатори, съдебна система.

"Сега всички министри са техни и не ги интересува. Ако правилно разбирам, новите парламентарни избори ще бъдат заради регулаторите", ядосано продължи лидерът на ГЕРБ.

Борисов отново изрази мнение и за министъра на отбраната Тодор Тагарев. "От всичко, което разбрахме през вчерашния ден, г-н Тагарев не е свършил и една пета от работата, която парламентът му е дал да свърши с един замах. Не могат да ни убедят, че си е свършил работата. Ако твърдят обратното, да си намерят други 69 депутати", отсече лидерът на ГЕРБ.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 2 месеца

Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук:--- https://use.my/medinfo

Откажи